Na Nova Rock prídu Black Sabbath!

Najväčší rockový festival v strednej Európe, rakúsky Nova Rock, ohlásil prvé veľké meno v programe. Legendárni Black Sabbath – Ozzy Osbourne, Tony Iommi a Geezer Butler zahrajú len 41 kilometrov od Bratislavy.

Jubilejný desiaty ročník festivalu Nova Rock sa bude konať počas víkendu 13. až 15. júna 2014 v areáli Pannoniafields II neďaleko mestečka Nickelsdorf. Permanentky sa už predávajú v sieti Eventim.sk.

https://www.youtube.com/watch?v=sSRQCMq1gB8

Festival Nova Rock patrí k najväčším hudobným podujatiam v strednej Európe. Každoročne ponúka koncerty najlepších rockových kapiel, aké aktuálne vystupujú. V minulosti na svojich pódiách hostil hviezdy ako Rage against the Machine, Kiss, System of a Down, Foo Fighters, Linkin Park, Rammstein, Green Day, Pearl Jam, Slipknot či Faith no More.

Areál vzdialený len 41 kilometrov od Bratislavy navštevujú každoročne aj stovky Slovákov a Čechov. Ich počet každoročne stúpa. Za cenu vstupenky na jeden – dva veľké koncerty totiž návštevník festivalu Nova Rock získava vystúpenia zhruba 70 kapiel, jedinečnú atmosféru a zážitky na celý život.

Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/nova-rock-2014-nickelsdorfbgld-pannonia-fields-ii-330324/event.html
Facebook: https://www.facebook.com/novarock.sk

Zdroj: Nova Rock