Na plese vo Vysokých Tatrách zahrá skupina No Mercy!

Ples roka vo Vysokých Tatrách bude tento rok vo svetovom štýle! Ples, ktorý organizuje primátor, sa za 15 rokov existencie zaradil medzi desiatku najlepších na Slovensku. Do Tatranskej Lomnice vôbec po prvý krát v slovenskej histórii zavíta skupina No Mercy! Hostí plesu roztancujú aj exotické speváčky American Divas!

Spokojní hostia, pozitívne ohlasy a super zábava až do rána! Tak vyzerá Ples primátora Vysokých Tatier, ktorý sa každoročne koná v Tatranskej  Lomnici.  Aj teraz si dali organizátori pri výbere programu poriadne záležať. Okrem českého Draculu Daniela Hůlku sa môžu 8. februára hostia tešiť na ochutnávku svetovej hudobnej scény. Premiérovo zavíta na Slovensko populárna americká skupina 90-tych rokov No Mercy. Okrem najväčšieho hitu „Where Do You Go“ z ich debutového albumu, ktorý skupinu preslávil na všetkých kontinentoch, si Tatranci zaplesajú aj na hity „Please Don´Go“, „When I Die“,“ Hello How Are You“ či „Tu Amor“.

„Každý rok chceme na ples priniesť niečo atraktívne a nové. Napriek veľmi pozitívnym ohlasom sa snažíme latku zdvihnúť vždy ešte o kúsok vyššie a verím, že sa nám to podarí aj teraz!“ Vysvetľuje organizátor plesu Róbert Karas z agentúry Key Art Agency.

Ďalšou hudobnou lahôdkou bude 8. februára vystúpenie temperamentného  tria  American Divas. Spevácku šou exotických  krások obdivovali minulý rok aj hostia  XII. ročníka Plesu v opere. Natascha Wright, Dellenor Miles a Dorothea Fletcher umeleckým  menom známa ako COCO Fletcher, sa pýšia množstvom  úspešných koncertov po celom svete a  garantujú nadšené publikum. V ich jedinečnom podaní zaznejú najväčšie hity ako „I´m so Excited“, „We are Family“, „I will Survive“, „Simply The Best“ a mnohé ďalšie.  Prvotriedne speváčky sú vyhľadávanými vokalistkami. Absolvovali koncertné turné so svetovými hviezdami ako Stevie Wonder, Chris Rea, Ray Charles, Whitney Houston, Mariah Carey či s kráľom popu Michaelom Jacksonom.

„Tohtoročný ples bol vypredaný do 48 hodín po jeho zverejnení na webovej stránke mesta Vysoké Tatry. Vstupenky putovali do rôznych kútov Slovenska i Českej republiky.“ Teší sa primátor mesta Vysoké Tatry Ing. Ján Mokoš.

Okrem zábavy je dôležitejším poslaním plesu najmä pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú.  Výťažok z plesu každoročne primátor Ing. Ján Mokoš venuje na charitatívne účely. Ples tak pomáha zdravotne postihnutým Tatrancom, sociálne slabším rodinám a deťom. Z časti jeho výťažku sa môžu každoročne tešiť aj miestni športovci či umelci.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.