Na prvej Leporelo_FM Párty v roku 2014 zahrajú Sensoreal.

Úspešná klubová noc venovaná hlavne house & techno music pokračuje v Nu Spirit Clube aj v roku 2014. Na prvom pokračovaní v tomto roku boli zavolaní tí najpovoloanejší… Sensoreal…

Slovenská housová smršť zvaná Sensoreal, ktorých hudba sa objavila na značkách svetového významu ako Soma Records, Stil Vor Talent alebo Treibstoff sa už túto sobotu predstaví ako trojica (Keče, Christian, Martin Greenland) v útrobách presťahovaného a práve nanovo “vytunovaného” Nu Spirit Clubu v Luxor pasáži na Štúrovej v Bratislave. Ich meno je momentálne skloňované aj vďaka úspešnému vydavateľstvu Seta Label, ktoré managujú a na ktorom vydali na konci roku 2013 úžasnú EP ‚Come To Me‘.

Sensoreal – Come To Me – https://www.beatport.com/track/come-to-me-original-mix/5009431
Milos – Time To Beat (Sensoreal Remix) – https://www.beatport.com/track/time-to-beat-sensoreal-remix/4655913

Viac ich hudby môžete počúvať na Spotify (https://open.spotify.com/artist/7mtkQQUWrRh9Z2kf8cBnTY) alebo priamo na Beatporte (https://www.beatport.com/artist/sensoreal/86212).

V sobtu však privítame aj stále ešte za gramofónmi a stále aktívneho jedného z otcov našej scény, Tibora Holodu, ktorého meno si určite treba spojiť s U.Clubom, s Djskou dvojicou DAT (Dalo a Tibor) alebo s festivalom Wilsonic. A práve tvorca rádiovej show Wilsonic_FM, DJ Mizispass doplní line-up sobotňajšej Leporelo_FM Party. Samozrejme zahrajú aj organizátori Leporelo_FM Party Milos a Skank.

Veľa sa teraz o house music rozpráva, treba ju však zažiť a Leporelo_FM Party je presne tá párty, kde to bude už túto sobotu možné na 100%. Prídite.

Leporelo_FM Party Meets Radio_FM
sobota, 25. január 2014
Nu Spirit Club (Pasáž Luxor, Štúrova ulica 3, Bratislava)
Sensoreal (Seta Label, Soma Records, Stil Vor Talent)
Milos & Skank (Leporelo_FM)
Tibor Holoda & Mizispass (Wilsonic_FM)
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk
www.facebook.com/leporelofm
www.facebook.com/sensoreal.djs
www.facebook.com/setalabel
www.facebook.com/milosthelosh
www.mixcloud.com/radiofm/playlists/leporelo_fm/
www.mixcloud.com/radiofm/playlists/wilsonic_fm/

Leporelo_FM_Party_25012014

Zdroj: Leporelo_FM