NA ROCK POD KAMEŇOM 2018 S KABÁTOM AJ V LETE!

Medzinárodný rockový festival Rock pod Kameňom odštartoval koncom roka 2017 predpredaj permanentiek na ďalší ročník, ktorý sa uskutoční od 9. do 11. augusta 2018 opäť v unikátnom prírodno-rekreačnom areáli rybníkov v Snine. Limitované množstvo trojdenných vstupeniek za zvýhodnenú cenu 25€ je k dispozícii na webových stránkach festivalu www.rockpodkamenom.sk.

Festival Rock pod Kameňom započne svoj šestnásty ročník z ostra a o otvorenie festivalu sa postará jedná z najnavštevovanejších kapiel v Čechách a na Slovensku – KABÁT.

V súčasnosti usilovne pracujeme na tom, aby ročník 2018 ponúkol minimálne tak kvalitný a rôznorodý program ako tomu bolo doposiaľ pätnásť úžasných rokov. Či už pôjde o svetovo známych headlinerov alebo naopak o miestne začínajúce kapely, ktoré sa pre našich návštevníkov stanú veľkými objavmi. Zároveň v areáli pre našich návštevníkov plánujeme naďalej vylepšovať servis a zázemie festivalu,” hovorí PR manažér festivalu Pavol Dráb.

KABÁT V SNINE

Unikát tešiaci davy fanúšikov si Snina vychutná a znova zaručene zaplní areál rybníkov do posledného miesta. Aj tento rok uvidíme Kabát na slovenských festivaloch iba zriedka, preto je úžasnou správou, že práve Rock pod Kameňom neobídu.

„Bilancovat uplynulý rok je jednoduché… byl báječný! My jsme ho přečkali ve zdraví, a na podzim jsme odjeli naše zatím nejdelší a asi i největší turné v historii kapely. Co nás čeká v tomto roce? To je jistě zajímavější a aktuálnější téma. Milan se již nechal mediálně slyšet, že se chystáme, a bude tento rok chystat, materiál na další řadové album. Zatím není třeba propadat euforickým stavům, protože si s novým CD dáme pochopitelně na čas. Je potřeba si být jistý, že je to aktuálně to „nej“ co můžeme nabídnout. A ty texty… to taky nebude hned… to chce svůj čas a dostatek rozvahy! Nicméně… v létě budeme objíždět festivaly. Jednak nechceme poslouchat a číst, že jsme staří a líní, a pochopitelně nám moc chybí živé hraní, a kontakt s Vámi! Pojedeme v ČR celou síť Létofestů a Vysočinafest. Na Slovensku se chystáme již tradičně na Topfest a do Sniny na Rock pod Kameňom,“ prezrádza zo svojho života kapela Kabát.

Trojdňové vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri), prostredníctvom formulára na webovej stránke https://www.rockpodkamenom.sk. Aktuálna cena permanentky je 25€.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční od 9. do 11. augusta 2018 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: TS