Na Rockových Vianociach kapely AYA vystúpi legendárna skupina BUTY!

Aj rockeri majú svoje vlastné Vianoce! Už 16 rokov ich v Žiline organizuje skupina AYA! Rockové Vianoce 2013 budú výnimočné tým, že AYA okrem najväčších hitov zahrá aj úplne nový singel! Na Rockové Vianoce si Boris Lettrich a spol pozvali českú populárnu skupinu Buty!

Žilinčania majú vlastné, výnimočné Vianoce! Pre fanúšikov rockovej hudby ich už 16 rokov pripravujú členovia skupiny AYA. 20. decembra v Dome odborov v Žiline zahrá AYA koncert plný hitov „Malý Princ“, „Baby kakavové“, „So mnou“, „Lietaj, dýchaj, buď“. Aktuálny ročník Rockových Vianoc bude výnimočný aj tým, že na ňom sympatickí rockeri predstavia svoj nový singel!

AYA - kolaz 01

„Zahráme klasické a osvedčené pesničky, na ktoré sú naši fanúšikovia už zvyknutí, no tento rok sme si pripravili nejaké to prekvapenie. V štúdiu sme nahrali náš nový singel, ktorý tu  budeme naživo premiérovať!“ Nadšene prezradil spevák kapely AYA Boris Lettrich.

Myšlienkou Rockových Vianoc je obdarovať fanúšikov rocku nezvyčajným darčekom v podobe jedinečného koncertu za symbolickú cenu. Na Rockové Vianoce 2013 si skupina AYA pozvala zaujímavých hostí. Okrem skupiny AYA vystúpia kapely Invisible Orchestra či Arzén. Hlavným hosťom bude česká populárna skupina Buty!

AYA - kolaz 03

„Veľmi sa tešíme na našich hostí a vynikajúcu atmosféru. Aj keď zorganizovať takéto podujatie nie je žiadna maličkosť. Sála plná spievajúcich a spokojných ľudí je však pre nás tou najväčšou odmenou!Teší sa gitarista skupiny AYA Mário Tománek.

Rockové Vianoce organizuje kapela AYA už 16 rokov, presne od roku 1998. Na minulých ročníkoch Rockových Vianoc okrem skupiny AYA vystúpili kapely IMT Smile, Peha, Gladiátor, Desmod, No name, Nocadeň, Vidiek či hudobníci Vašo Patejdl, Zuzana Smatanová, Mirka Partlová a mnohí ďalší. Členovia skupiny AYA oslavujú spoločne Vianoce práve na tomto predvianočnom koncerte.

AYA - kolaz 04

„Sme spolu v kapele už 20 rokov a za tie roky sme zvyknutí obdarovať sa v podobe Rockových Vianoc. Pretože to je pre nás ten správny vianočný darček!“ Prezradil Mário Tománek.

Nenechajte si ujsť 20. decembra Rockové Vianoce v Žiline!  Viac informácií nájdete na https://www.facebook.com/RockoveVianoce, vstupenky si môžte kúpiť hodinu pred koncertom v Dome odborov v Žiline alebo v sieti TICKETPORTAL.

rockove_vianoce_2013

Zdroj: Propaganda House s.r.o.