Na slovenskej hudobnej scéne je nová spevácka dvojica – Kristína a Robo Grigorov majú spoločný duet!

Veľká novinka na slovenskej hudobnej scéne! Speváčka Kristína spojila sily s legendárnym Robom Grigorovom! Po tom, ako Robo vlani pokrstil Kristínin výberový album, sa teraz rozhodli naspievať duet „Na vysokej skale“.

Singel otextoval Kamil Peteraj a hudbu zložil Martin Kavulič a Robo Grigorov. Nová energická pieseň je odpoveďou Kristíny a  Roba na súčasnú uponáhľanú dobu. Šarmantná speváčka si pre fanúšikov pripravila aj ďalšie prekvapenie. Po minuloročnom úspechu vyráža na „Horehronie Tour 2015“, ktoré zahŕňa 11 miest v Česku a na Slovensku. Hosťom jedného z koncertov bude populárny Vašo Patejdl. Obľúbená speváčka miluje české a slovenské publikum a na koncerty sa už veľmi teší!

Slovenská hudobná scéna má novú spevácku dvojicu! Oceňovaná speváčka Kristína a legendárny hudobník Robo Grigorov naspievali spoločný duet. Slová novej piesne „Na vysokej skale“ má na svedomí Kamil Peteraj, hudbu zložil Martin Kavulič s Robom Grigorovom. Pre Kristínu bola spolupráca s Robom ohromnou skúsenosťou.

„S Robom som spolupracovala už v minulosti. Jeho pieseň „Po víne“ sme si spolu zaspievali na Miss Slovensko 2009. Odvtedy som veľmi túžila urobiť s ním niečo vlastné a nové.   Aj keď to trvalo 6 rokov, podarilo sa. Na svete je skladba, ktorá má, veľmi pozitívny a energický náboj. Robo je skvelý spevák a človek. Jeho profesionálny prístup pri práci a tvorbe ma vždy veľmi inšpiroval. Pri tejto skladbe, ktorá vznikala asi tri mesiace sme sa oveľa lepšie spoznali a zblížili. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre. Je to zásadový a pritom naozaj zábavný človek.  Som rada, že sa nám podarilo urobiť túto skvelú pieseň,“ vyznala sa Kristína.

DSC_1606

Robo Grigorov vlani pokrstil Kristínin výberový album „Tie Naj“. Spoločný energický duet s pozitívnym nábojom „Na vysokej skale“ je pokračovaním dobre našliapnutej spolupráce. Kristína a Robo novou piesňou reagujú na neduhy súčasného sveta.

„Duetto je o chémii. Nie vždy chémia zafunguje a dá pesničke ďalší rozmer. Myslím, že v tomto prípade sa to podarilo, pesnička má  energiu a aj Robo, aj Kristína do nej vniesli všetko čo dobrý song potrebuje. Dosť ma tá pesnička teší, už aj preto, že v dobe, plnej  fejkov a napodobenín, znie celkom prirodzene a novo.  No a téma? Možno aj dosť aktuálna. Trebárs sa dá popremýšľať  o tom, čo je to vlastne tá klietka dnešnej slobody, ktorá sa v texte spomína. Lebo zdá sa, že niet kam uniknúť. Iba ak len na tú vysokú skalu…“ vysvetľuje textár Kamil Peteraj.

DSC_1631

Obľúbená speváčka pripravila pre fanúšikov aj ďalšie prekvapenie. Po úspechu minuloročného turné, štartuje koncom októbra „Horehronie tour 2015“. Navštívi 11 miest v Česku a na Slovensku. Turné štartuje 23.10 v Námestove na Orave.

„Odznejú všetky moje najznámejšie piesne ako „Pri oltári“, „Stonka“, „Ešte Váham“, „V sieti ťa mám“, „Odpúšťam“, “Horehronie“ a iné. Samozrejme, že nezabudnem a zaspievam aj moju najnovšiu vtipnú vec „Ta Ne“. Jedna zo zastávok na mojom turné bude aj Lucerna v Prahe, kde privítam vzácneho hosťa Vaša Patejdla,“ teší sa obľúbená speváčka Kristína.

DSC_1608

Kristína má na konte tri platinové platne, jej piesne na Youtube presiahli 50 miliónov videní a  trikrát po sebe sa stala „Najúspešnejšou Slovenskou speváčkou“ v prestížnej súťaži Český slávik v kategórii Slávik bez hraníc. Nenechajte si ujsť „Horehronie Tour 2015“. Vstupenky sú dostupné na: www.ticketportal.sk.

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2015
23.10.2015 Námestovo – Barón pub
05.11.2015 Prostějov – Městské divadlo
06.11.2015 Litvínov – Citadela
11.11.2015 Lučenec – Kino Apollo
17.11.2015 Ostrava – Dům kultury města Ostravy
18.11.2015 Opava – Kino Mír
25.11.2015 Topoľčany – Mestské kultúrne stredisko
26.11.2015 Trenčín – Dom Armády Trenčín
30.11.2015 Praha – Lucerna
03.12.2015 Kysucké Nové Mesto – Mestské kultúrno-športové stredisko
16.12.2015 Košice – Spoločenský pavilón

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Patrik Ratajský