Na Slovensko sa vrátili legendárne gitary Takamine!

S viac než 50 ročnou tradíciou a remeselným spracovaním Takamine predstavuje nové modely elektro akustických gitár LTD 2015 Renge. Gitary sú vyrobené v obmedzenom množstve s kombináciou dizajnu a funkcií, ktoré prinášajú jedinečný zvuk.

TakamineGuitarBanner

Pokiaľ ešte nepoznáte japonskú značku Takamine, robíte veľkú chybu. Na týchto gitarách hrajú popredný svetový hudobníci a umelci, medzi ktorých patrí napríklad Bon JoviBruce SpringsteenBruno Mars či Glen Handsard.

Gitary Takamine zazneli na najznámejších nahrávkach svetových kapiel. Glenn Frey z kapely The Eagles sa ku gitarám Takamine vyjadril: Hrám na nich už 30 rokov. Rád hrám na 12 strunovej gitare, ktorú môžete počuť v skladbe Hotel California alebo na 6 strunovej gitare, ktorú môžete počuť zasa v sklade Tequila Sunrise. Nech žije Takamine.

Bon Jovi Takamine

Príbeh gitár Takamine sa začal písať v roku 1962, kedy sa v malom japonskom mestečku Sakashita zjednotili nezávislí tvorcovia gitár. Vyrábali gitary pod spoločným názvom, pomenovaným podľa neďalekej hory Takamine. V spoločnosti tiež pracoval medzinárodne uznávaný gitarový výrobca Mass Hirade. Ich dlhodobá oddanosť, inovácie a neustále zlepšovanie radia značku Takamine medzi popredných svetových výrobcov akustických a elektro akustických gitár!

Legendárne gitary si zaslúžia legendárnych majiteľov a preto neváhajte a vyberte si Vašu vyvolenú v ponuke, ktorá sa neodmieta https://www.muziker.sk/b/takamine_gitary_8. Zaujímavosťou je, že na gitarách Takamine si pred nedávnom zahral aj slovenský prezident Andrej Kiska!

Zdroj: Bc. Marek Muzika