Na špeciálnych koncertoch Adama Ďuricu vystúpi aj tajný hosť.

Turné Adama Ďuricu sa blíži do finále. Už začiatkom apríla vyvrcholí Mandolína Tour dvomi špeciálnymi koncertami s názvom Mandolína Špeciál. Budú to koncerty aké Adamovi fanúšikovia nemali možnosť doteraz nikde vidieť. Budú jedinečné a už nikdy sa nezopakujú.

Prvý špeciálny koncert sa uskutoční 5.4. v Košiciach v Spoločenskom pavilóne a druhý 7.4. v Bratislave v Istropolise.

6-2

„Je to pre mňa vrchol tohto roka. To najlepšie, čo viem mojim fanúšikom ponúknuť. Bude to show vypilovaná do detailov. Bude to veľké finále, ktorým ukončím šnúru Mandolína Tour,“ prezradil Adam Ďurica a zároveň dodal: „Ide o koncerty, ktoré budú prepracované svetelne, zvukovo aj muzikantsky. Budú to doteraz moje najväčšie koncerty. Teším sa na všetkých, ktorí lístky už majú a tí, ktorí váhajú, si ich ešte môžu kúpiť cez predpredaj.sk.“

Oba špeciálne koncerty budú jedinečné aj v tom, že ako v Košiciach, tak aj v Bratislave sa v jednu chvíľu na jednom pódiu s Adamom objaví aj tajný hosť a spoločne si zaspievajú.

„Môžem potvrdiť, že mám pre svojich fanúšikov pripravené hudobné prekvapenie, špeciálneho hosťa na oboch koncertoch. Žiaľ, keďže sa jedna o prekvapenie, nemôžem prezradiť viac, ale bude to nečakané a nebude sa to opakovať, preto špeciál,“ neskrýva nadšenie Adam Ďurica.

Počas dvojhodinového programu si fanúšikovia s Adamom budú môcť zaspievať všetky jeho hity vrátane Neľutujem, Mandolína, Láska-Veda, Predpoveď počasia i titulnú skladbu seriálu Zoo Tak to vidím ja. Taktiež zaznejú piesne z prvých dvoch Adamových albumov Cukor a soľ a Dávno zomrel Rock & Roll. Vstupenky na oba špeciálne koncerty sú v predaji na stránke predpredaj.sk.

12109979_1060600053973498_5738205284097011856_o

https://www.instagram.com/adamdurica/
https://www.facebook.com/adam.durica.1

Vstupenky na Mandolína Špeciál 2016:
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3813/adam-durica-mandolina-tour-2015

Adam Ďurica – Mandolína Špeciál 2016
5.4. 2016 Košice – Spoločenský Pavilón – MANDOLÍNA ŠPECIÁL
7.4. 2016 Bratislava – Istropolis – MANDOLÍNA ŠPECIÁL

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Dominik Stehnáč & Mária Švarbová