Na tandemový zoskok vás v piatok 14. augusta pozýva Galagha a Popredný.

Otcovia-zakladatelia elektronickej scény, Galagha a Popredný, skočia spoločne na tandemový zoskok do hlbín eklektického sveta drum’n’bassu, UK garage, elektroniky a spoločne s vami prebádajú moria novej hudby.

DJ Galagha, ako vedúci piatkového cyklomaratónu, patrí spoločne s Gabannom medzi vôbec prvých ambasádorov lámaných beatov na Slovensku a právom sú považovaný za otcov drum’n’bass scény. Okrem zručností za djským pultom sa môže pochváliť úspešným rozbehnutím legendárneho rádia Ragtime či vlastnou reláciou ClubLab na vlnách Funradia. Spolupodieľal sa aj na bookovaní a produkcii festival Pohoda či eventov v Subclube. V súčasnosti ho môžete počuť za mikrofónom Rádia_FM v PoPo_FM či autorskej relácie Scéna_FM, ktorú každý piatok vysiela po boku Yanka Krála.

DJ Popredný sa do análov bratislavského klubového života svojou rezidentnou akciou Hauz, ktorú pravidelne organizoval v Účku. Aj vďaka osobitému prejavu a excelentnej technike mixovania sa slovenskému publiku predstavil aj na festivaloch Pohoda, Hodokvas, Doubledecker či Download a roku 2003 obsadil bronzovú priečku v ankete DJ roka servera bajkonur.sk. Za sebou má úspešné pôsobenie v európskych kluboch ako Traffic, Les Viperes, Teatro či v legendárnom berlínskom klube Tresor. V jeho sete čakajte tvrdší groove house s estetikou minimalu.

EVENT: www.fb.com/events/1673075812926520/
ENTRY 3€
START 22:00

tt2t

Zdroj: Nu Spirit