Na Tribute to Freedom okrem Jennifer Rush a Dana Bártu aj The Cellmates.

Program podujatia Tribute to Freedom je komletný! Popri Jennifer Rush a Danovi Bártovi & Illustratosphere 3. augusta na Devíne vystúpia aj slovenskí The Cellmates!

Slovenská rock´n´rollová partička The Cellmates patrí medzi kapely, ktoré dokážu rozprúdiť zábavu u fanúšikov všetkých vekových kategórií. Ich skladby sú inšpirované americkou hudbou 50. rokov, štýlmi rock and roll a rockabilly. So svojou hudbou a dobrou náladou už nakazili fanúšikov nielen počas svojich koncertov po Slovensku či Česku, ale i vzdialenejšom zahraničí, vystupovali už aj na najväčších festivaloch ako Pohoda, Rock for People, Grape festival, Žákovic Open alebo Trutnov.

Na svojich koncertoch hrávajú skladby zo svojho debutového albumu Rockabilly Feeling, ktorý The Cellmates vydali koncom roka 2012, ale aj najväčšie rockové a rock´n´rollové hity ako Summer of ´69 Bryana Adamsa či C´mon Everybody od Eddieho Cochrana.

V sobotu 3. augusta sa na hrade Devín uskutoční 5. ročník podujatia Tribute To Freedom. Letný večer v krásnom prostredí hradu Devín príjemní svojím vystúpením Jennifer Rush, interpretka nezabudnuteľnej skladby The Power Of Love a Dan Bárta s kapelou Illustratosphere. Trojlístok interpretov dopĺňa slovenská kapela The Cellmates. Vstupenky sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal.

V magickom prostredí hradu Devín sa na predchádzajúcich ročníkoch predstavili Sinéad O´Connor, skupina The Animals & Eric Burdon, spevák skupiny Yes Jon Anderson či Electric Light Orchestra Original Members.

Zdroj: Tribute to Freedom