Nadejná elektro popová skupina NANO pokrstí album v pražskej Sedmičke!

NANO, formace, která kombinuje pop, indie kytarovku a elektroniku a jejíž tvorba se vyznačuje hlavně chytlavými energickými kousky říznutými mírnou dekadencí, pokřtí své album „2am Bedroom Songs“.

Koncert, který vydání debutové desky doprovodí, se uskuteční 20. října v Praze klubu 007 Strahov. Jako speciální hosté vystoupí I Like You Hysteric.

Členové kapely se několik let potkávali v klubech se svými předchozími projekty, ale až před nedávnem se sešli v odhodlání ukázat emoce: živelnost kombinovanou s melancholií. V roce 2010 tak vzniká NANO. Songy, které kapela nahrála na debutovou desku „2am Bedroom Songs“ se pohybují na škále od čistých pozitivních kytarových hitů až k chytrým elektro-indie kouskům. „Tentokrát je to pro všechny členy splněný hudební sen“, říká zpěvačka Marquet.

NANO se v květnu ohlásili singlem Faster Than Love, nyní ještě před vydáním desky vysílají do světa další singl, Sober. Ten je možné si poslechnout na profilu kapely na bandzone.cz/nano, kde bude také ještě před koncertem zveřejněn videoklip. Na křtu kapela desku nabídne za speciální cenu.

NANO – křest desky
I Like You Hysteric

Praha, Klub 007 Strahov
20. října 2012
19:30
vstup: 100,-
https://bandzone.cz/nano
https://bandzone.cz/ilikeyouhysteric

https://www.klub007strahov.cz/

Další koncerty kapely NANO:
8. října – České Budějovice – Mighty Bar Velbloud (https://www.velbloud.info)
13. října – Kladno – Poldofka (+ I Like You Hysteric) (https://www.poldofka.cz/)

Zdroj: MIGHTY SOUNDS