Nadšení fanúšikovia Heľeniných očí kričia kvôli novému albumu.

Tak to tu ešte nebolo, aby fanúšikovia kričali na hudobný nosič. Práve takto si prešovskí hudobníci z Heľeniných očí vymysleli krst svojho nového albumu Mimozemšťanie, ktorý vydávajú po dlhých piatich rokoch neustáleho koncertovania. Krstných rodičov bude viac ako dvadsať. Krstným otcom či krstnou mamou sa môže stať ktokoľvek na niektorom z koncertov aktuálneho turné.

„Pre nás sú dôležití ľudia, ktorí chodia na naše koncerty, preto sme sa rozhodli krstiť na každom koncerte na TOUR. Vyberal som vždy ľudí, ktorí sa s nami na koncertoch bavili, spievali si naše skladby, pretože naši krstní rodičia majú poznať naše pesničky,“ upresňuje spevák Martin „Lynch“ Mihalčín. Na pódiu sa krstí krikom, čiže každý krstný toho veľa nepovie, zato sa však môže na pódiu poriadne vykričať a odnesie si domov pokrstené CD.

Helenine Oči

Nový album Heľeniných očí zatiaľ zoženiete na aktuálnych koncertoch alebo si ho môžete objednať prostredníctvom oficiálnej stránky skupiny hel.sk. Na novinke Mimozemšťanie sa nachádza dvadsať skladieb, pričom by ste márne hľadali viac skladieb rovnakého štýlu. „Zatiaľ máme výborné odozvy a samozrejme sa z toho strašne tešíme. Odporúčam vypočuť si to,“ pochvaľuje si reakcie publika líder Heľeniných očí. Niektoré skladby z nového albumu hrá skupina už dlhšie, publikum ich dobre pozná, ale až teraz sa dostali na dlhohrajúcu platňu. Tešiť sa môžete tiež na nový koncertný program.

Domáci krst absolvuje skupina v Prešove práve dnes 10.októbra v priestoroch PKO. „Čaká nás jemne špeciálny koncert. Vystúpi s nami dychová sekcia, odznie veľa nových pesničiek, ale vydolovali sme aj pár úplne starých skladieb, ktoré sme hrávali ešte pred vydaním debudového albumu, ale nikdy neboli nahrané. A použijeme taký aparát, aký prešovské PKO ešte nezažilo. Bude to Rock n Roll.“

Helenine Oči

Lístky na ďalšie koncerty si môžete kúpiť na predpredaj.sk

Zdroj: Edo Kopček z agentúry Vagaboond
Foto: Ján Štovka