Nadupaný začiatok roka pre FVLCRVM.

Rok 2014 bol pre projekt FVLCRVM Pištu Kráľoviča (The Uniques, Nvmeri) úplný katapult. Po debutovom EP Notch vydanom na značke Gergaz, znejúci v kluboch od LA až po Tokyo, víťaznom remixe pre nórsku pop-star Samsaya, participovaní na Red Bull Bass Camp a účinkovanie na festoch Pohoda a Grape by sa čakalo, že sa situácia upokojí.

Prvé dva mesiace 2015 však akoby zapol prídavné spaľovanie. Po vydanom bangeri ‘Unsung Heroes’ ako súčasť kompilácie Beat Garden 4, vychádzajú ďalšie 2 tracky. Remix pre londýnskych Fins A Luminous na skladbu Hail Faces ako poďakovanie za 100 tisíc hraní na jeho soundcloude. A len nedávno gospelom liznutý singel ‘Nethermind’ vydanom na kompilácii austrálskeho labelu Never Slept, ktorého hype Chicagský runthetrap.com označil za potenciálne nový Soulection.

6YLglwYL7rIQgv-LBjELaJj9baTieJF5j_ZOzhR3v7g,LAdDyf_tVxj9AdwcGn4osCHaTL4deIMPS3h9L5cZh4Y

O kvalitách FVLCRVM-ových live setov sa zjavne dopočuli už aj za hranicami. Po supportovaní mien ako Hudson Mohawke, Pomo, Tokimonsta či Falty DL sa postaví v sobotu 7ho marca na viedenský stage s americkým megaproducentom Just Blaze, známeho pre produkciu pre mená ako Jay-Z, Kendrick Lamar, Snoop Dogg či Kanye West (event). Vo Viedni je takisto potvrdený na aprílový festival sound:frame, kde si zahrá so skvelým anglickým beatovým producentom menom Flako. Na Slovensku ho zatiaľ môžte vidieť v bratislavskom klube Dole kde spolu s Jimmy Pé a Stroon-om supportnú berlínsky projekt Emika (event). Prípadne na letnom Grape Festivale kde sa za stôl postaví s chalanmi z úspešnej varšavskej značky Flirtini.

Ďalšie eventy a novinky sa dajú vychytať na
fvlcrvm.com
soundcloud.com/fvlcrvm
facebook.com/fvlcrvm
twitter.com/fvlcrvm

Zdroj: FVLCRVM