Nájdite správnu rovnováhu na Balance Day!

Ste pod tlakom náročných úloh a sústavne v strese? Doprajte si relax na športovom dni, ktorý prečistí vašu myseľ a zocelí vaše telo. Pri športových aktivitách možno stretnete aj členov skupiny Gladiator alebo speváka Thomasa Puskailera, ktorí si Balance Day 8. septembra nenechajú ujsť.

Všetci potrebujeme raz za čas vypnúť a odreagovať sa. Ideálnym riešením je pohyb a relax. Tú správnu kombináciu športu a oddychu ponúka Balance Day, kde možno po dlhom čase nájdete tú správnu rovnováhu vášho bytia.

„Pohyb rozprúdi krv a oddych prečistí vášho ducha. Výsledkom je dokonalá harmónia. Prostredníctvom športu sa odbúravajú endorfíny štastia. Cieľom nášho podujatia je, aby sa všetci cítili príjemne a dobre. A po odšportovanom dni si mohli povedať, že urobili niečo dobré pre svoje telo aj dušu.“ Vysvetľuje organizátorka akcie a spolumajiteľka Fitclubu Bezinka Zuzana Bezáková.

Návštevníci si môžu zahrať tenisový turnaj o zaujímavé ceny. Zašportovať si s trénermi z Fitclubu Bezinka, ktorí ponúkajú dynamické Tae bo a Boot camp. Priaznivci rovnováhy si zas môžu zacvičiť jógu.

„Počas celého dňa sa záujemci môzu dať vymasírovať terapeutkami z ďalekej Ázie. Výborným relaxom hlavne pre dámy je masáž rúk s blahodárne pôsobiacimi produktami Pure Fiji.“ Dopĺňa ponuku Lucia Jandová z centra Planet Zen.

Počas Balance Day môžte stretnúť zaujímavých ľudí. Nebudú chýbať ani prednášky o zdravých výživných produktoch ako sú Accai, Agel či kokosové vody Kulau.

„Ja a moja manželka Abbie máme pozitívny vzťah k bio produktom a správnej životospráve. Obaja pravidelne trénujeme. Nemôžeme si preto nechať ujsť príležitosť načerpať zopár nových inšpirácií na zdravší životný štýl…“ Priznáva sa so širokým úsmevom spevák, tanečník a model Thomas Puskailer.

Pre fanúšikov rýchlych áut pripravili organizátori prezentáciu BMW automobilov, ktoré si môžu aj osobne otestovať. Stretneme sa 8. septembra v areáli TK Love 4 tennis. Viac informácii nájdete na www.bezinka.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.