Najrapovejšia akcia Coast 2 Coast ovládne v sobotu 18. júla nočnú Bratislavu.

V sobotu 17. Júla sa na Bratislavu hrnie hiphopová vlna menom Coast2Coast. Jedna z najzásadnejších rapových akcií v meste hlási už svoje 5te pokračovanie, na ktorom sa okrem stálic z Gramo Rokkaz, DJs Mika a Metysa, predstavia premiérovo aj dvaja battle DJi, Piggo a Mercy.

DJ Mercy sa v hiphopovom svete pohybuje už od roku 2001, kedy mu ako prvý učaroval breakdance a natáčanie kaziet. O pár rokov neskôr mu učaroval aj druhý element hiphopu, graffiti, ktorému sa pasívne venuje aj dodnes. DJing a scratche na seba nenechali dlho čakať, a tak už cez 6 rokov roztáča platne na rôznych, nielen rezidentných akciách, kluboch či festivaloch. Návratu ku koreňom sa dočkáte aj na sobotnom coast2coast.

BJ Piggo sa do sveta djingu ponoril už v roku 2004, odkedy sa neustále snaží hľadať svoj jedinečný štýl. Vo svojich počiatkoch sa venoval najmä tanečným battleom, preto aj BJ – battle jockey. Medzi tie dôležité hrania radí určite Juste Debout v Írsku, Fínsku, Taliansku, Paríži či Švédsku, kde niekoľko rokov aj žil. V jeho sobotnom sete nájdete okrem raritných late 80s aj vojnou poznačené roky 90te.

DJ Metys ti na najrapovejšej party v meste zahrá, až pokým ho nepremôže únava z vašich tancujúcich rúk! Od roku 2007 šéfuje mercholabelu Gramo Rokkaz, s ktorým stihol odkrútiť nespočetné množstvo parties, objaviť sa snáď v každej skrini poctivého fanúšika rapu či scutovať a skrečmi obohatiť viaceré releasy domácich interpretov. Za sebou má účinkovanie v muzikáli (!), viacero autorských akcií ako Okamžité krepčenie či Soul Food a hodiny strávené v štúdiu či ako grafik vašich hoodies.

DJ Miko kryje už niekoľko rokov chrbát pirátovi s buldozérom, Separovi, ktorý sa vyjadril, že s ním odohrá 100 koncertov za rok aj bez rádia. Okrem toho zásobuje kolegov z fachu prísnymi skrečmi, náš klub vypredanými koncertami a za sebou má niekoľko releasnutých kompilačiek. Výber zlatej éry hiphopu bude mať na starosti vynikajúci hypeman a DJ, ktorý zahrá v basemente po boku svojho kolegu.

EVENT: www.fb.com/events/714250575386743/
ENTRY: 22:00 – 06:00 3€
► DJ Mercy | fb.com/djmercyvtvojomklube
► BJ Piggo | fb.com/bjpiggo
► DJ Metys | fb.com/djmetysofficial
► DJ Miko | fb.com/djmiko.gr

coast_2_coast_2015_07_18_plagat_fb

Zdroj: Nu Spirit