Najvačší Oldies Circus v Randali!

Blíži sa 15. júl, kedy po krátkej odmlke dvaja najznámejší alko DJ´s opäť rozžiaria priestory Randal Club-u a tváre všetkých fanúšikov hudby so zvukom elektronických bicích a spevom spevákov, ktorí vedeli spievať aj bez pomoci modernej techniky.

DJ´s Roman & Juro totiž zahrajú v bratislavskom Randal Club-e to najlepšie z tanečných i rockových hitov 80-tych rokov a ako vždy, majú nachystané opäť nové prekvapenia.

Možno si niekto z vás všimol, a možno aj nie, že Jurove vlasy nadobudli pre neho neobvyklú dåžku, no tentokrát nie preto, lebo nemal čas sa ostrihať, ale z dôvodu, ktorý budete môcť vidieť 15. júla keď prídete na pravdepodobne jedinú prázdninovú Oldies.

Nezmenená zostáva polnočná hymna, vstupné 1€ a alkoholická dvojhodinka počas ktorej budete mať jedinečnú možnosť piť za euro záhadný alkoholický miešaný nápoj, ktorý v čase svojej najväčšej slávy popíjal sám veľký Falco. Novinkou budú pagáče gratis, aby ste vydržali dlhšie piť a aj o piatej sledovať Jura ako hrá sám pre seba.

Vzhľadom na narastajúce žiadosti o napísanie na guestlist, sa chlapci rozhodli, že ho urobia, preto ak máte záujem byť jeho súčasťou, treba poslať mail najneskôr do 14.7. na juraj@banderassmedia.eu. Každý zapísaný na guestliste zaplatí pri vstupe dve eurá a dostane jednu jeho kópiu.

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal.
https://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=178320002225424

Oldies Randal

Zdroj: Open Rock
Publikoval: Redakcia GREGI.NET