Najväčší tanečný festival BeeFree opäť v Čunove! Divoká voda bude 36 hodín na nohách.

Festival BeeFree, ktorý je najväčšou tanečnou akciou na Slovensku, sa aj tento rok uskutoční v bratislavskom Čunove. Atraktívny areál Divoká voda bude hostiť šestnásty ročník podujatia od piatku 25. júla.

Párty, aká u nás nemá páru a ktorá bola a vždy bude zadarmo, potrvá 36 hodín bez prestávky, a to až do nedele 27. júla ráno. “Veríme, že po minuloročnej búrke počas úvodného večera, ktorá nám znemožnila naplno odštartovať, bude mať tento rok festival o čosi hladší priebeh. Ľudia, ktorí vlani BeeFree napriek zlému počasiu nevynechali, by si to rozhodne zaslúžili,” uviedli organizátori akcie.

_DSC9067

Na BeeFree sa opäť predstaví viac ako 150 dídžejov a dídžejských zoskupení. Rozostavení budú na piatich pódiách – na Trance, House, Techno, DnB Breaks a Techhouse.sk stagei. Prihlasovanie dídžejov je už spustené, registračný formulár je dostupný na oficiálnej stránke festivalu www.beefree.sk. Okrem iného v ňom záujemcovia musia uviesť link na promomix s dĺžkou maximálne 30 minút, nahratý na soundcloud.com alebo mixcloud.com. Zo všetkých prihlášok organizátori vyberú viac ako stovku mien. Finálny line-up bude známy približne dva týždne pred začiatkom festivalu.

Návštevníci budú mať v areáli Divokej vody zadarmo nielen vstup, ale aj stanové mestečko. Platiť sa bude rovnako ako vlani len za parkovanie. Z centra Bratislavy sa bude dať priamo do areálu dostať i mestskou hromadnou dopravou (linky 90, 91 a 191). Pri vstupe bude tiež k dispozícii taxislužba. Všetko podstatné nájdu záujemcovia na oficiálnej stránke festivalu, kde nájdu aj mapku areálu.

BeeFree_2

Dnes už kultové BeeFree sa po prvý raz konalo v roku 1999, a to vo Vodnej veži v Bratislave. V priebehu nasledujúcich rokoch sa festival uskutočnil na nádvorí petržalskej Incheby (2001 – 2004), na bratislavských Zlatých Pieskoch (2005 – 2006), na jazere v Hornej Strede (2007 – 2010) v Piešťanoch (2011 – 2012) a naposledy v spomínanom Čunove. Akcia má už svoje pevné miesto na festivalovej mape Slovenska, pričom každoročne ju navštevuje niekoľko tisíc prevažne mladýchľudí, ktorí majú vďaka BeeFree jedinečnú možnosť zabávať sa na festivale bez toho, aby za to museli platiť.

www.beefree.sk
www.facebook.com/beefreefestival
www.twitter.com/BeeFreeFestival

header

Zdroj: BeeFree