Najväčšia dubstep-dnb show UKF už o mesiac na Slovensku!

Tretia UKF show na Slovensku bude opäť o level vyššie ako predchádzajúce dve, kde zavítal Borgore, XKore, Audio, Wildchild a ďalší.

Na doskách Ateliéru Babylon vystúpi so svojím LIVE performance charizmatická speváčka s jedinečným hlasom AYAH MARAR. Do Bratislavy pricestuje aj so svojím DJom a MC, s ktorými valcujú  svetové kluby a eventy. Ayah spolupracuje s producentmi ako Camo & Krooked, Metrik, Cutline, Bungle, P Money či Apex a tracky Mind Controller, Unstoppable, Cross The Line, Follow You či The Raver si našli miesto na UKF Youtube Channel kde dosahujú tisíce vypočutí. Jej premiéru na Slovensku a polnočnú show si nenechajte újsť.

Najznámejší poľský producent žijúci v UK a samozvaný autor  štýlu ultrafunk XILENT je skvelý dj aj showman, dancefloor zásobuje neuveriteľnou energiou, masívnymi beatmi, bassmi a krásnymi melódiami s vokálmi. Viac o ňom nájdete tu.

Masívnu drum & bass show tentokrát pripravia skvelí rakúski producenti FOURWARD v b2b sete s DISASZTom, hlavou Mainframe recordings a najúspešnejsích viedenských dnb-dubstep akcií Mainframe Nights. Tvrdé a temné beaty sú doménou producenta menom BRAINPAIN, ktorý už v Subclube predviedol akú skvelú show je schopný pripraviť.

Line up hlavného stage uzatvára jeden z najúspešnejších slovenských djov a vizionárov tanečnej hudby na Slovensku, ktorého každý pozná pod menom DJ JUNIOR aka Džunyja fna. Známy hiphopovým producent sa čoraz viac zaoberá trapom a týmto čerstvým soundom otvorí akciu  KOMANDER GROUND. Na druhom stage zahrajú aj Macho, Rauo, Simon Ekhan či Streetroll.

Lístky sú v predpredaji po 13 eur na www.nudance.sk a v sieti Ticketportal so servisným poplatkom. VIP lístok za 20 eur obsahuje pohodlné sedenie, prístup na balkón a energy drink RB. Celé to začne o 22hod a afterpárty v Radosti potrvá do 10tej ráno. Počas párty rozdáme originálne nálepky UKF, lopty, tašky a odznaky. Tričká UKF si budete môcť zakúpiť za 20eur.

Všetkým želáme veľký dubstepový a dnb zážitok Nudance Music.

FACEBOOK LINK  https://www.facebook.com/events/543082699036633
More info: www.nudance.sk

Zdroj: Nudance