Najväčšia halová akcia Hospitality Prague 2013 sa blíži!

Pro zkrácení čekání na příští pátek, kdy se odehraje největší díl Hospitality Prague vám přinášíme výběr top skladeb všech zahraničních headlinerů. Celá akce bude ozvučena špičkovým zvukovým aparátem Funktion one.

Vše nasvědčuje tomu, že se akce vyprodá. Oblíbený areál Křižíkova pavilonu B o maximální kapacitě 2 500 návštěvníků napovídá o tom, že tento díl, bude zatím historicky největší za dobu svého konání v Čechách a na Slovensku!

Camo & Krooked / Hospital Records / AT

High Contrast / Hospital Records / UK

Fred V & Grafix / Hospital Records / UK

Metrik / Hospital Records / UK

S.P.Y / Hospital Records / BR


Letošní Hospitality Prague se odehraje v oblíbeném areálu pražského Výstaviště v Holešovicích. Křižíkův pavilon B o velikosti 1 900 m2 s kapacitou haly o maximálním počtu 2 500 návštěvníků napovídá o tom, že podzimní halová akce, bude zatím největší ze všech dílů Hospitality v České republice a na Slovensku. Společně s kvalitním zvukem, nabitým zahraničním line upem a kvalitním českým supportem se máme na co těšit a doufáme, že si tuto velkolepou událost nenechá ujít mnoho fanoušků d’n’b ze všech koutů republiky. Vstupenky na tuto akci jsou k dostání v předprodeji sítě Ticketportal. V současné době zbývá přibližně posledních 600 vstupenek.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, S.P.Y, Metrik, MC Wrec, Bifidus Aktif & Anakin, Akira & Rudeboy, Blofeld & Theya

Oficiální webové stránky akce: www.letitroll.cz
Oficiální facebook fanpage: www.facebook.com/hospitalityCZ
Facebook event: www.facebook.com/events/230022963811478/
Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131526

Hospitality22.11.2013

Zdroj: LiR