NAJZVUČNEJŠIE HIP HOPOVÉ MENÁ SA STRETNÚ POD HOLÝM NEBOM V TRENČÍNE NA WAVE FESTIVALE!

Už o 2 týždne sa Trenčín bude po prvýkrát otriasať zvučnými hip-hopovými menami a to rovno pod holým nebom. Po úspešných ročníkoch indoor festu sa rozhodli organizátori pre lepší, väčší a kvalitnejší prídel hudby. Open air Wave Festival sa predvedie v Expo Centre Trenčín na troch pódiách s nadupaným line upom, lepším zvukom či svetelnou show. Ako novinku festival uviedol aj Bassizm 360 Stage, pre všetkých nadšencov drum and bass-u.  To všetko a viac už 14.júna!

Wave Festival tentokrát otvára letnú festivalovú sezónu ako sa patrí a to rovno pod holým nebom v Trenčíne. Privíta zvučné mená ako Calin, Separ, Gleb, PTK, Luca Brassi10x, Radikal Chef, Dokkeytino a mnoho ďalších. Okrem toho, že ide o veľké mená, všetci umelci sa predstavia na pódiu s úplne novou show, a tak festivalovo odpremiérujú svoje dlho očakávané nové albumové projekty, ktoré len nedávno uzreli hudobné svetlo sveta a už teraz sa tešia obrovskému úspechu na svojich digitálnych platformách.

“Rozhodne sa majú návštevníci načo tešiť! Čaká ich nadupaný line-up zložený z toho najlepšieho čo SK/CZ scéna ponúka. Bude to audio-vizuálny zážitok, ktorý by si rozhodne nemal nechať ujsť žiaden fanúšik kvalitnej, nielen rapovej hudby. Na WAVE Festivale sa v Trenčíne predstavia s novinkami, okrem Luca Brassi10x  a jeho projektom “Ghettoven”, Gleba a jeho hudobným konceptom “Dlhá cesta domov” či Calina s aktuálnou záležitosťou “Bieber Fever” aj Dokkeytino & Rollsout, ktorí predstavia spoločný hudobný koncept “Invázia”, Separ s projektom “Dovidenia”. PTK dokonca odpremieruje v Trenčíne album “Chceme Hulení” a načo sa môžu ľudia tešiť je, že obľúbený interpret Radikal Chef nedávno ohlásil svoj album “Mágia”,  a práve ten, spolu s jeho predchádzajúcimi zaznie po prvýkrát na WAVE Festivale”, hovorí nadšene  Samuel Tomka, organizátor Wave Open Air festivalu.

Okrem nadupaného line upu, prináša Wave Festival komplexnejší formát eventu, keďže pribudne zaujímavý stage, ktorý prinesie úplne iné žánrové mená.

Noviniek na tomto ročníku je hneď niekoľko. Spojili sme sily s kamošmi z BASSIZM, ktorí sú najväčšou Drum and Bass značkou na Slovensku a vytvorili sme spoločne jedinečný koncept 360° pódia, na ktorom sa predstavia slovenský Dj’s ako napríklad B-Complex či C:rcle. Ďalšou novinkou je pódium SEMTEX Vagón, ktorý bude ďalším zo stage, kde bude možnosť stretnúť v rámci Meet & Greet, umelcov z programu. Taktiež tam bude množstvo tanečných vstupov a hudobná vložka bude zostavená rapom od rokov 2000 až po súčasnosť. Tiež pre návštevníkov pripravujeme zábavnú zónu, kde budú rôzne aktivity”, približuje komplexný program festivalu Tomka.

LINE UP:

  • Calin, Separ, Gleb, PTK
  • Luca Brassi10x, Radikal Chef
  • Dokkeytino & Rollsout
  • RuckFiso, ECM Squad, Christofer, Marko Glows, Mjay, Slay

Bassizm 360° Stage:

  • B-Complex, C:rcle, Deal0r, Dee:FM, Paxy

Keďže festival má už za sebou veľké množstvo hudobných eventov, organizátori nenechávajú nič na náhodou a aj v prípade nepriaznivého počasia majú pre fanúšikov skvelú správu už teraz a hneď aj alternatívu.

Rátame aj s touto možnosťou, no veľmi si ju nepripúšťame. Nakoľko sa WAVE Festival od svojho vzniku koná práve v EXPO Centre, naposledy sme tam mali event v októbri minulého roka na dvoch poschodiach haly 1, tak práve tento priestor je suchou variantov. Veríme však, že nebude nutné tento priestor využívať. Okrem iného predaj lístkov bude aj na mieste, no budú drahšie, takže je to výhodnejšie v predpredaji. Každopádne máme vypredané viac ako 80% kapacity a očakávame cez 3500 návštevníkov. Veľmi sa už na všetkých tešíme a verím, že si to ľudia naplno užijú”, uzatvára Samuel Tomka, organizátor Wave Open Air festivalu.

WAVE Festival Trenčín 2024 – Open-air | Vstupenky | GoOut
WAVE Festival (@wavefestival.sk) • Instagram photos and videos
Bassizm music ®️ (@bassizm.music) • Instagram photos and videos
wavefestival.sk (@wavefestival.sk) | TikTok
https://open.spotify.com/playlist/3oHrbzqzNzS9wEzkazffti?si=1dd16d797298404e

TS: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ KREA PRODUCTION