Nasty Rumours z Bernu přijedou potěšit své fanoušky.

Čas od času nastane chvíle, kdy se zrodí takzvaná super kapela jako The Hollywood Vampires nebo Traveling Wilburys. Jedna žánrová se zrodila i ve Švýcarsku a jmenuje se Nasty Rumours.

Nejde sice o spolek mainstreamových celebrit, ale o zkušené undergroundové muzikanty, kteří ve svém stylu už opravdu něco dokázali.  

16.11. se v pražském klubu Underdogs´ představí kapela Nasty Rumours, hrající punk anglického střihu, tedy punk 77´.  Navazují na úspěchy švýcarských legendárních kapel Tight Fings, The Fuckadies nebo stále aktivních Delilahs, Unhold, Bad Mojos, The Strapones a Skaladin. 

Loňský rok byl pro kapelu opravdu úspěšný, podařilo se jim odehrát několik koncertů v Jihoafrické republice, Austrálii a současně vystupovat společně po boku veličin jako U.K. Subs, The Adicts, Stiff Little Fingers, 999, Terrorgruppe, The Baboon Show. 

Nasty Rumours se do Prahy rádi vrací. Bubeník skupiny Danny říká: “ Na Prahu nedáme dopustit! Vystoupení jsou tam vždy skvělá! V ČR máme mnoho přátel a náš kytarista Jamous umí dokonce trochu česky, takže už se těší až český jazyk zase trochu opráší.“

Večer před volným dnem, tedy Dnem boje za svobodu a demokracii, vystoupí ještě i další skvělá kapela s podobným puncem zkušenosti jako jejich švýčarští kolegové, a to The Unholy Preachers. Tihle nesvatí kazatelé si stále jdou svojí punkrockovou cestou.  Již brzy dokončí  vydání třech LP pod názvem Fuckin‘ Amen baby I – III a budou připravovat materiál na novou desku. Koncerty odehráli na řadě festivalů a v klubech

u nás i v zahraničí, např. Belgii, Švýcarsku a Německu. 

O start se pak postará mladá kapela Junk Food čerpající inspiraci od těch nejlepších žánrových skupin. Rify jako vystřižené z amerického punkového podzemí minulých dekád, se pojí s přirozeným projevem, jakým tu mnoho kapel neoplývá.

Začátek je od 20:15 Vstup na místě 150,- a předprodej za 130,- (SMSTicket)
www.smsticket.cz/?query=nasty+rumours

Událost na facebooku zde.

Zdroj: TS