NÁVRAT MANOWAR NA SLOVENSKO V JANUÁRI 2025!

Najhlučnejšia skupina na svete oznamuje svoj dlho očakávaný návrat na Slovensko s turné ´. The Blood Of Our Enemies Tour 2025. Koncert MANOWAR sa uskutoční v piatok 24. januára 2025 v Peugeot Aréne v Bratislave. Na Slovensku, v krajine skutočných metalových bojovníkov, hrali MANOWAR naposledy v roku 2016!

Budúci rok si pripomíname 45. výročie, čo kapela začala svoj vzostup do metalovej Valhally. „Sme nadšení, že sa konečne môžeme opäť spojiť s našou Armádou nesmrteľných na Slovensku! Naši fanúšikovia po tom túžili už mnoho rokov a my tiež. Tvrdo sme pracovali, aby sa nám to podarilo na tomto nadchádzajúcom turné!“ povedal basgitarista MANOWAR Joey De Maio. „Pripravte sa na roztápajúce sa tváre, chválospevy a šou, na ktorú sa bude spomínať naveky.“

Blood Of Our Enemies Tour 2025 oslavuje míľnikové albumy MANOWAR „Hail to England“ a „Sign of the Hammer“ – spolu s ďalšími ikonickými hymnami, ktoré písali históriu metalu!

MANOWAR_BOGATA JAKE OWENS

Vstupenky na toto významné podujatie budú v predaji od 1.augusta na Predpredaj.sk. Keďže mnohé predstavenia na tomto turné sú už vypredané, fanúšikov vyzývame, aby si zabezpečili lístky skôr, než bude príliš neskoro. Pridajte sa k MANOWAR v Bratislave a užite si noc metalu, kamarátstva a osláv! Všetky podrobnosti o turné a odkazy na vstupenky nájdete na manowar.com/tour.

Pre viac informácií a exkluzívny obsah sledujte MANOWAR na manowar.com, Instagram, Facebook, Twitter a prihláste sa na odber oficiálneho kanála MANOWAR YouTube channel

MANOWAR_BOGOTA JAKE OWENS

MANOWAR – THE BLOOD OF OUR ENEMIES TOUR 2025:
JAN 24, 2025 – BRATISLAVA, SLOVAKIA PEUGEOT ARÉNA ***
JAN 27, 2025 – AMSTERDAM, NETHERLANDS – AFAS Live***
JAN 29, 2025 – STOCKHOLM, SWEDEN – CIRKUS***
FEB 01, 2025 – REYKJAVIK, ICELAND – HARPA***
FEB 03, 2025 – OSLO, NORWAY – SPEKTRUM***
FEB 06, 2025 – LUDWIGSBURG, GERMANY – MHP ARENA**
FEB 07, 2025 – LUDWIGSBURG, GERMANY – MHP ARENA*
FEB 08, 2025 – FREIBURG, GERMANY – SICK-ARENA**
FEB 10, 2025 – ZWICKAU, GERMANY – STADTHALLE*
FEB 12, 2025 – REGENSBURG, GERMANY – DAS STADTWERK.DONAU-ARENA**
FEB 14, 2025 – BAMBERG, GERMANY – BROSE ARENA*
FEB 15, 2025 – MÜNCHEN, GERMANY – ZENITH**
FEB 17, 2025 – ESCH-SUR-ALZETTE, LUXEMBOURG – ROCKHAL*
FEB 19, 2025 – BRAUNSCHWEIG, GERMANY – VOLKSWAGEN HALLE**
FEB 21, 2025 – BERLIN, GERMANY – UFO*
FEB 22, 2025 – KIEL, GERMANY – WUNDERINO ARENA**
FEB 25, 2025 – MANNHEIM, GERMANY – SAP ARENA*
FEB 26, 2025 – RAVENSBURG, GERMANY – OBERSCHWABENHALLE**
FEB 28, 2025 – OLDENBURG, GERMANY – EWE ARENA*
MAR 01, 2025 – KREFELD, GERMANY – YAYLA ARENA**
JUL 11, 2025 – CHIRPAN, BULGARIA – MIDALIDARE ROCK FESTIVAL 2025***

Set list:
* = Hail To England full album + greatest hits
** = Sign Of The Hammer full album + greatest hits
*** = celebrating highlights from Hail To England and Sign Of The Hammer + greatest hits

O MANOWAR:

V roku 1980 zažiarila na metalovej scéne nová kapela, ktorá písala metalovú históriu, vynašla jedinečný žáner s výstižným názvom Power Metal a odvtedy zmenila životy miliónov; s piesňami, ktoré sa stali bojovými hymnami a zvukom ako žiadny iný. Zaujali divákov na celom svete ich posolstvom o nádeji, vytrvalosti, vášni a odhodlaní, ktoré odvtedy vzdoruje všetkým prekážkam.

Ich názov je MANOWAR!

S neochvejnou odvahou vždy robiť to, v čo veria, táto kapela prekonala aj tie najneprekonateľnejšie výzvy. Už viac ako štyri desaťročia MANOWAR, “Kings Of Metal”, ako ich fanúšikovia korunovali, dávajú svojim fanúšikom to, čo na nich milujú: masívny, silný soundtrack ich životov, piesne, ktoré oslavujú drzosť jednotlivca a ducha komunity a vlastnosti ako lojalita, čestnosť a integrita.

Početné zlaté a platinové platne a viac ako 40 turné vrátane hlavných vystúpení medzi 10 000 a 50 000 vypredanými miestami svedčia o ich postavení v metalovom svete.

Celosvetová verná fanúšikovská základňa MANOWAR je prezentovaná aj na ich živých podujatiach:   Na prvý samostatne organizovaný festival Magic Circle pricestovali fanúšikovia z viac ako 40 krajín!    Na každom koncerte MANOWAR more vlajok dokumentuje vzdialenosti, ktoré ich celosvetoví nasledovníci precestujú, aby sledovali svoju obľúbenú kapelu a spojili sa so svojimi kolegami Manowarriors. Ako pocta týmto oddaným medzinárodným fanúšikom vydali MANOWAR „Thunder In The Sky“ , ktorý dosiahol ďalšie prvenstvo v histórii heavy metalu tým, že obsahuje silovú baladu „Father“ v 18-tich rôznych jazykoch.

V roku 2022 skupina prekvapila svojich fanúšikov jedinečným pohľadom na Homer’s Odyssey, vrátane piesne „Immortal“ a rozprávania v starovekej gréčtine od ikonického gréckeho herca Kostasa Kazakosa a jeho syna Konstantinosa Kazakosa.

Na rok 2024 MANOWAR oznámili opätovné nahranie albumu z roku 1984 „Sign Of The Hammer“, ktorý bude vydaný ako „The Sign Of The Hammer MMXXIV“, sľubujúci „rovnakú brutalitu z prvého vydania v kombinácii s inšpiráciou, ktorú ponúkajú v priebehu rokov, umocnenú silou, ktorú ponúka moderná technológia. Vydanie z roku 2024 rozbúcha zem a roztopí vaše tváre intenzívnejšie a hlasnejšie ako kedykoľvek predtým a prinesie maximum metalu!“

MANOWAR tiež oznámili vydanie úplne nového štúdiového albumu s čerstvými skladbami v roku 2025, ktorý „rozdrví nepriateľov metalu a zjednotí našich Manowarriors na celom svete pod hlavičkou True Metal; Silnejší ako nikdy!“ podľa kapely.

Oslavujúc 45. výročie svojho založenia, MANOWAR vyrazia na turné „Blood of Our Enemies Tour 2025“, na ktorom budú oslavovať albumy „Hail To England“ a „The Sign Of The Hammer MMXXIV“  a každý večer predstavia ďalšie obľúbené fanúšikovské albumy. Obrovská kariéra MANOWAR,    uvoľnená v úplne novom scénickom podaní!

All videos: © Magic Circle Entertainment. All rights reserved.

Find a variety of additional videos on our official YouTube channel www.youtube.com/magiccirclemusic 
Media outlets have permission to use any of these videos on a non-exclusive, non-commercial basis for press purposes only. 

TS