„Neboj sa,“ odkazujú Robert Pospiš & Martin Sillay v hypnotickom videoklipe a pozývajú na bratislavský koncert

Sériu “lyric“ videoklipov k albumu Piesne na dobrú noc uzatvára skladba Neboj sa, záverečná pieseň celej nahrávky. Autorom videa je režisér a kameraman Lukáš Teren, ktorý s hudobnou a producentskou dvojicou spolupracoval už na videoklipe k skladbe Za oknami sa už stmieva.

“Búrka v noci znie,
sen sa s ňou prepletá tmou,
neboj sa, šepká.”

Screenshot

Dodal k videu samotný režisér a kameraman. „Neboj sa je poslednou skladbou albumu Piesne na dobrú noc. Je to symbolické, pretože sa v nej objavia všetci hostia nahrávky,“ vysvetľuje výnimočné spojenie Martin Sillay. Spoločne s Robertom Pospišom pozvali na album Piesne na dobrú noc špičkové mená domácej hudobnej scény. V skladbe Neboj sa ich môžu poslucháči počuť všetkých naraz. „Je to pieseň, ktorá stojí na jednoduchom ale o to naliehavejšom odkaze. Neboj sa. Nesmieme sa báť. Aj keď sa okolo nás sťahujú mraky a lietajú blesky. Lukášove video je veľkým kontrastom k slovám skladby. Možno práve preto funguje tak hypnotizujúco,“ dopĺňa Robert Pospiš.

Po koncertoch po celom Slovensku pozývajú Robert Pospiš & Martin Sillay na bratislavský koncert turné k albumu Piesne na dobrú noc. Ten sa uskutoční v utorok 3.9. o 19:00 na Nádvorí Zichyho paláca. Spoločné s hudobnou dvojicou vystúpia aj vzácni hostia. Huslista a violista MIiloš Valent, harfistka Mária Kmeťková a speváčka Dominika Hanko. „Všetkých srdečne pozývame. Bude to krásny večer. Navyše v nádhernom prostredí. Vidíme sa,“ uzatvára Martin Sillay. Album Piesne na dobrú noc vydalo vydavateľstvo Real Music House.

Pozrite si lyric video k skladbe Neboj sa: https://www.youtube.com/watch?v=PdByrS9NAsE
Event – Robert Pospiš & Martin Sillay – 3.9. – Bratislava: https://www.facebook.com/events/456932520672336

Robert Pospiš & Martin Sillay – Neboj sa
Robert Pospiš – spev / vokály / klávesy
Martin Sillay – gitary
Miloš Valent – husle
Roman Harvan – violončelo
Boris Lenko – akordeón
Mária Kmeťková – harfa
Sisa Michalidesová – flauta
Eva Šušková – vokál
Dominika Hanko – vokál
Katarína Ďurdinová – vokál

TS: REAL MUSIC HOUSE