Nechajte sa nakaziť agresívnym optimizmom. Na scénu prichádza Veľmi Dobrá Kapela!

S titulnou skladbou a videoklipom s názvom Na Poličke prišla na slovenskú hudobnú scénu kapela s absolútne serióznym názvom – Veľmi Dobrá Kapela.  

Zoskúpenie, ktoré tvoria speváčky Daniela a Kristína Gajdošové, gitarista Martin Tkáč, bubeník Lukáš Fabian, producent Stano Čorej a manažérka Zuzana Čorejová k sebe našlo cestu napriek tomu, že je pôvodom rozložené na všetky strany krajiny – do Prešova, Košíc aj Bratislavy. Ako o sebe kapela sama tvrdí, vďaka dokončenej diaľnici D1 sa bez problémov, s úsmevom a rýchlo dokážu stretnúť na skúškach.

Čo by akýkoľvek priemerný hudobný konzument mohol nazvať hopsavým pop-rockom s prvkami folku, nazýva kapela Agresívnym Optimizmom. V tomto žánri, pri ktorom sa ujala aj skratka AO, patrí kapela dokonca k najlepším a najoceňovanejším na svete. Svojich fanúšikov už navyše čoskoro poteší debutovým albumom s titulom Každý kto vie zaspieva! a všetkým odkazuje: „Čím horšie je, tým agresívnejší optimizmus aplikuj a nikdy sa nevzdávaj!“

Producent Stano Čorej dodáva: „Iba málo hudobníkov je reálnymi priekopníkmi v žánri agresívneho optimizmu, nevyhnutne sme sa preto časom stretli. Keď nás ľudia počuli hrať, tak vraveli, že to je veľmi dobrá kapela! Odtiaľ teda ten názov. Sme veľmi dobrí a veľmi skromní. 

Klip k skladbe Na Poličke produkčne zastrešili Cube Art Pictures, točil sa v prešovskej kaviarni Christiania. Skladbu si teraz môžete vypočuť na všetkých streamovacích platformách.

Veľmi Dobrá Kapela – Na Poličke
Autor hudby a textu: Stanislav Čorej
ISRC: SKG692400401
PNV s.r.o.
2024

https://www.instagram.com/velmi_dobra_kapela 

TS