Nefalšovaná rocková nádielka v podobe ROCKSHOCK II.

Trnavské komunitné online Radio Bunker v spolupráci s ARTKLUB, Vás pozývajú na koncert troch rockovych kapiel s názvom ROCKSHOCK 2, ktorý bude ako už samotný názov napovedá poriadnym rockovým šokom pre vaše sluchovody! Koncert sa uskutoční 14. januára v Artklube na Hlavnej ulici č. 17, so začiatkom o 20. hodine.

Akciu otvorí domáca rock’n’rollová smršť HASH, ktorá v Trnave odohrá svoj prvý koncert v tomto roku. Trnavská partička funguje na scéne už desať rokov a v Januári to bude presne rok od vydania ich posledného albumu 10g. Už po niekoľký krát sa tak môžete presvedčiť, že keď je na pódiu HASH, bude to divoké!

O niečo mladšia rocková pecka THE GANG poteší najmä fanúšikov ženských vokálov. Ak by niekto pochyboval, že na Slovensku nemáme talentované rockové speváčky, The Gang so speváčkou Dory ho presvedčí o opaku. Ich štýlom je zmes hardrockových koreňov v kombinácii s moderným zvukom a čírou energiou. Kapela koncom roka nahrala 6 nových študiových skladieb do tímu pribudol na gitaru rockový veterán z kapely Dorian Gray, Vadim Bušovský a na jar 2017chystá táto zaujímavá zostava nahrávanie nového albumu.

Na záver si budete môcť pochutnať aj na lahôdke v podobe štvor- člennej kapely ACES. Na scéne pôsobia 5 rokov a za ten čas stihli vzbudiť záujem verejnosti doma aj v zahraničí.  Nazbierajte dostatok síl na tento večer preto, že pri  energii, ktorá srší z tejto mladej bratislavskej kapely, jednoducho nevydržíte len nehybne stáť v kúte.

Miesto konania podujatia: ARTKLUB, Hlavná 17, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 14. Januára 2017,  20:00
Vstup: 4,-€
Pravdepodobné súradnice: 48.3761N 17.5864E

FB udalosť: https://www.facebook.com/events/1615399645436354/

Zdroj: Radio Bunker