Nelly vydala klip k novému singlu Nad hladinou!

Videoklip k chytľavej pesničke Nad hladinou je vonku. Mladá, talentovaná speváčka a herečka Nelly si plní svoje sny a vydáva klip k svojmu prvému oficiálnemu singlu z debutového EP, ktoré vyjde v septembri vo vydavateľstve Supraphon. Už teraz môžeme prezradiť, že v rámci debutového EP o NELLY rozhodne budeme ešte veľa počuť.

Na nakrúcanie klipu Nad hladinou budem dlho spomínať, pretože patrí k mojim najkrajším, ale zároveň najnáročnejším a najzaujímavejším. Najkrajším preto, že sme sa stretli skvelý tím ľudí, užila som si veľa krásnych outfitov, bavila ma tiež scéna a tanečné choreografie.

Tanec ma veľmi baví a tak som sa rozhodla venovať sa mu viac aj naďalej a využiť ho pri svojich ďalších pesničkách. Najzaujímavejšie bolo tancovanie na vode a veľmi pôsobivé je určite striekanie vody z bubnov. Voda sa prelína celým klipom. Najnáročnejšie bolo potápanie pod hladinou.

Točili sme to v Aquapalace a spočiatku som mala celkom obavu z tej 8 metrov hlbokej potápačskej jamy. S dychom pod vodou dlho nevydržím, ale zvládla som to a vznikli krásne zábery najmä vďaka režisérovi Ondrovi Urbancovi. Chcem sa veľmi poďakovať všetkým, ktorí sa na klipe podieľali, predovšetkým Jakubovi Kotkovi, že do toho šiel so mnou,“ hovorí o zážitkoch z nakrúcania.

Nelly Řehořová a Jakub Kotek dodáva: Bola to zábava a Nellča je profík, takže to krásne odsýpalo. Natáčanie vo vode bolo náročnejšie, ale viem dýchať pod vodou, takže pohoda J.“

Leitmotívom textu sú vzťahy, a tak niet divu, že režisér klipu Ondřej Urbanec do hlavnej úlohy vedľa Nelly obsadil atraktívneho mladíka, moderátora Jakuba Kotka aka Koťáka. V niekoľkých scénach poslal oboch protagonistov, vzhľadom k názvu pesničky, symbolicky, hlboko pod hladinu. Nakrúcalo sa v ateliéri Pokrok a aquaparku Čestlice, čo si všetci náležite užili. Scénu vytvorila Andrea Katonová, make-up Koki 9, styling vlasov Zuzana Chromečková. Autorom exkluzívnych fotografií, ktoré vznikli v priebehu nakrúcania, je Michal Budinský.

Smartlink na streamingové služby NELLY: https://lnk.to/NellyNadHladinou

Instagram NELLY: https://www.instagram.com/nellrehorova/

Zdroj: TS
Zdroj: Lucie Vysloužilová