Neobyčajná tour ex-spevákov Iron Maiden zavíta už o pár dní aj na Slovensko!

Paul Di’Anno a Blaze Bayley zaručujú neuveriteľnú, dych vyrážajúcu šou, ktorú si podľa ich slov „nesmiete nechať ujsť!“ Ako sľubuje Paul Di´Anno: „bude to skvelý večer so skvelou show“.  Vstupenky sú ešte stále dostupné v sieti Ticketportal ale POZOR kapacita košického klubu je obmedzená!

21 – to je počet zastávok ojedinelého jesenného európskeho turné projektu Legendary voices of Iron Maiden, ktorý začína už budúci týždeň, premiérovo 2. novembra na Ukrajine. Tu odohrajú bývalí vokalisti známej kapely štyri koncerty a presunú sa na Slovensko. Večer plný adrenalínu, metalu a emócií zažije východ už o pár dní – 8. novembra. Po Košiciach sa hudobníci presúvajú do susedných Čiech, kde odohrajú ďalšiu časť v Pelhřimove, Pardubiciach, Zlíne a v Prahe. Nasledovať bude Austrália a Nový Zéland. Ukončenie tour je naplánované na 8.decembra.

Legendary voices of Iron Maiden má byť naozajstným výnimočným hudobným zážitkom. Obaja speváci, dnes pôsobiaci na sólových hudobných projektoch, zaspomínajú spoločne s fanúšikmi na časy strávené vo víre železnej panny. V rámci setlistu projektu sú zahrnuté najväčšie hity, ktorými legendárna skupina Iron Maiden valcovala davy fanúšikov po celom svete. Obaja však predstavia aj prierez svojej vlastnej hudobnej tvorby z posledných rokov.

„S Paulom sme odohrali tento rok už niekoľko koncertov v Rusku a môžem povedať, že to bolo naozaj skvelé. To, že sme sa spojili, nám dáva priestor a možnosti hrať pre fanúšikov aj skladby, ktoré by sme už za normálnych okolností nehrali. Odohral som mnoho samostatných koncertov vo východnej Európe a som skutočne ohromený z fanúšikov. Sú úplne „šialení“ a každá show je proste úžasná. Naozaj sa na to teším“ tvrdí Blaze Bayley.

Legendary voices of Iron Maiden prináša
– dve legendy na jednom pódiu
– nezabudnuteľné akciu plnú hitov Iron Maiden v originálnom vokálnym prevedení
– prierez vlastnej tvorby oboch  spevákov
– špeciálneho hosťa SEVEN na čele s gitarovým mágom Honzom „Kirkom“ Běhunkom

PAUL DI´ANNO poznačil Iron Maiden v rokoch 1978-1981 v IRON MAIDEN. Za jeho éry vydala kapela IRON MAIDEN jednu z najslávnejších demo nahrávok celej histórie metalovej scény – EP The Soundhouse Tape a albumov Iron MaidenKillers.

BLAZE BAYLEY pôsobil v IRON MAIDEN v rokoch 1995-1999. Má na svedomí dva  štúdiové albumy The X Factor a Virtual XI a jednu kompiláciu Best of the Beast.

Metalová formácia gitaristu Honzu „Kirka“ Běhounka SEVEN oslávila v roku 2011 15 rokov svojej existencie práve po boku Blazea Bayleyho (na festivale Masters of Rock).

Kapela TRISTANA zastupuje slovenských metalovú scénu. V roku 2011 sa stala predskokanom legendárnych SCORPIONS v bratislavskej Inchebe.

www.pauldianno.com
www.blazebayley.net
www.sevencz.com
www.tristana.sk

Zdroj: Petra Bohuslavská