„Nerob nič mama, iba hýb bokmi mama,“ spieva v pozitívnej novinke Lowkey R’n’B diva Anita Soul!

Slovenská R’n’B diva Anita Soul predstavuje sviežu novinku Lowkey, ktorú venovala všetkým mamám a ženám! Autormi hudby sú Anita Soul a Eugen Vizváry, ktorý sa postaral aj o produkciu. Text napísal Adiss – Adam Miščík, mix a master zabezpečil Maiky Beatz. V klipe si so sexi Anitou zatancovala aj tanečníčka Lady Mel s dvoma dcérami. A účinkuje v ňom aj Rolls Royce z roku 1959, presne taký istý, ako má v klipe I’m still standing legendárny Elton John!

„Nerob nič mama, iba hýb bokmi mama, nechaj to lowkey mama…“ Spieva v novinke Lowkey Anita Soul. Speváčka a skladateľka v nej vyzýva ženy, aby brali všetko s ľahkosťou a kľudne si na ulici aj zatancovali.

„Pieseň som chcela mať o tom, ako každá z nás potrebuje občas vypnúť zo všetkých tých povinností, ktoré sú väčšinou len „naše“. A že je v poriadku si niekedy dopriať svoju vlastnú pohodičku. A neznamená to, že sme zlé alebo sme zlyhali, pretože každá žijeme a staráme sa o svoje deti, prácu, muža a domácnosť najlepšie ako vieme, aj keď to každá robíme inak. A robíme to správne! Neexistuje žiadna príručka na to, ako žiť svoj život. Hlavné je, aby sme boli šťastné a aby boli šťastní aj tí okolo nás. Každá žena si môže ujsť do svojho ružového sveta, kde nemusí nič. Berme všetko s ľahkosťou a poďme po ulici kľudne aj tak, že budeme tancovať a spievať si. Aj keď máme práve ťažký deň, lebo ten prejde a príde zasa nový a ten bude oveľa krajší ako ten predtým!“ vyznala sa Anita Soul.

Exotický klip režíroval Adam Lapšanský. Námet aj scenár má na konte samotná speváčka. Za kameru sa postavil Richard Wagner.

„Veľmi som chcela spojiť zeleň a stromy života so ženami a to sa mi podarilo! Napadlo mi, že trochu exotiky získam jedine v predajni stromov olivovníka, ktorý obdivujem. A tiež paliem a kvetov. Väčšinu klipu som preto nakrútila v krásnych priestoroch predajne Queen Garden, ktorú som objavila nedávno, keď som chcela kúpiť olivovník do záhrady,“ s úsmevom prezradila Anita Soul.

Sexi Anita označila nakrúcanie klipu Lowkey za najnáročnejšie v svojej kariére!

„Vybrala som si totiž najhorúcejší deň a fakt že to nebola žiadna sranda. Počas prvej polovice natáčania som to ledva zvládla, možno som mala aj úpal. Ale celý štáb a aj dievčatá, ktoré som si do klipu pozvala, to dali tak statočne, že sama som bola prekvapená, s akou náladou a dobrou energiu prišli. Od začiatku až do konca nakrúcania boli všetci nápomocní, veľmi im ďakujem. Síce sme boli celé spotené, makeup sa nám topil a vlasy boli na chrbtoch mokré, ale výsledok je top!“ hovorí o klipe Anita.

V klipe účinkujú tanečníčky Melánia Kasenčáková alias Lady Mel, Emika, Martina Obšitníková a Kiara Paulen. Okrem toho aj krásny veterán. Anita si zohnala Rolls Royce z roku 1959, presne taký istý, ako má vo svojom klipe I’m still standing legendárny Elton John.

„Do klipu som veľmi chcela zapojiť aj jazdu autom. Konkrétne starým veteránom, ktoré milujem. A tak si v klipe zahral Rolls Royce z roku 1959, aký má aj Elton John! Takýchto áut je na svete približne 170 kusov. To auto vyzerá tak štýlovo, že celému klipu dodal šmrnc. A dokonca sa na ňom mohli povoziť aj deti z klipu, najväčší zážitok mal z neho môj syn. Vo videoklipe si zahrali ženy, ktoré poznám dlhé roky a mám ich rada. Tanečníčka Lady Mel tancuje v klipe a objaví sa tam aj so svojimi dvoma krásnymi dcérami. Zahrala si v ňom aj fotografka Lenka Filipeje, ktorá mi robí pri nakrúcaniach klipov krásne fotky,“ uzatvára Anita Soul.  

Speváčka Anita Soul má na konte tri albumy, množstvo singlov a zahraničných spoluprác. Je vyhľadávanou speváčkou u popredných interpretov a muzikantov. Spolupracovala s nositeľom Grammy Robertom Glasperom, ale aj Rytmusom, Oskarom Rózsom, Martinom Valihorom, Majkom Spiritom, Monikou Bagárovou, Chrisom Daveom či Poogie Bellom.

Link na klip Lowkey: https://www.youtube.com/watch?v=Y7MvDiQWwf0
Facebook: https://www.facebook.com/AnitaSoul.SK/?locale=sk_SK
Instagram: https://www.instagram.com/anitasoulofficial/

TS – NK Factory
FOTO –  Lenka Filipeje