Nestville Chopper fest 2018: Podujatie plné krásnych motoriek a poriadneho rocku!

V Hniezdnom bude tento víkend v znamení krásnych, silných motoriek, či dych vyrážajúcej kaskadérskej show na motorkách. Okrem zvuku motoriek návštevníkov čaká rocková nálož v podobe skupín ako ESTER, GeRock – Kabát revival, ELEVENHILL, WE4 a rádio Rocková republika.

Dňa 28.7.2018 to bude v Hniezdnom opäť žiť. V poradí už piaty ročník Nestville Chopper fest 2018, ktorý pripravuje pre návštevníkov Nestville Park v spolupráci s klubom Tilters, prichystal zaujímavý program, kde si prídu na svoje nielen milovníci motoriek.

Keďže rock neodmysliteľne patrí k motorkárskemu štýlu, na hlavnom pódiu sa predstavia rockové kapely ako ESTER, GeRock – Kabát revival, ELEVENHILL, WE4 a rádio Rocková republika. Celým podujatím bude návštevníkov sprevádzať známa tvár, akou je bezpochyby Braňo Mojsej.

„Na Nestville Chopper fest sa veľmi tešíme. Aj keď nikto v kapele zatiaľ nie je aktívnym motorkárom, naša hudba akosi prirodzene korešponduje s týmto životným štýlom a komunitou. Veľmi radi si pozrieme krásne motorky aj exhibície a dáme si jeden poriadny rockový set, ako sa na túto akciu patrí,“ prezradil Marián Ferenc , spevák kapely ELEVENHILL, ktorá svojou skladbou Room of Ghosts uchvátila kritikov a bola nominovaná v kategórii “Objav roka” na prestížnych RadioHeads Award 2015.

Priam nadprirodzené schopnosti predvedú kaskadéri počas Kaskadérskej show na motorkách Libora Podmola.

Krásne a silné stroje môžu návštevníci obdivovať i počas Spanilej jazdy po meste Stará Ľubovňa. Okrem toho bude v areáli Nestville Parku pripravená výstava motoriek.

Prísť s motorkou sa navyše vyplatí. Okrem možnosti zapojiť sa do motorkárskych súťaží o atraktívne ceny, každý motorkár dostane balíček, ktorý obsahuje tričko Nestville Chopper fest, poukážku na guľáš a nálepky na motorku Nestville Chopper fest. Pre motorkárov bude pripravené aj stanové mestečko.

 

Organizátori potešia i nadšencov stolného futbalu. Prichystali pre nich prekvapenie v podobe turnaja v stolnom futbale Nestville SortaCUP vol.8.

Súčasťou podujatia bude i Nestville Whisky zóna, kde sa môžu návštevníci zoznámiť s históriou výroby tohto lahodného moku. Účastníci Nestville Chopper festu si navyše môžu fľašu Nestville whisky naplniť sami, zavoskovať a odniesť domov ako skvelý darček.

Bohatý sprievodný program čaká aj najmenších návštevníkov. Čoko & Fruxi detská zóna poteší každý mlsný jazýček a pripraví pre deti nezabudnuteľný deň.

Program spestrí aj oslava motorkárského klubu Tilters. Už teraz je isté, že aj piaty ročník Nestville Chopper festu prinesie mnoho zábavy pre deti i dospelých.

VSTUPNÉ:

  • Dospelý – 5 €
  • Seniori, ZŤP – 3 €
  • Vstup s motorkou – 10 €
  • Deti do výšky 130 cm v sprievode dospelej osoby vstup ZDARMA.

Zdroj: TS