NEYMAR JR’S FIVE TENTO ROK AJ NA SLOVENSKU. KATAPULTUJTE SVOJ TÍM NA FUTBALOVÝ TURNAJ DO BRAZÍLIE!

Neymar Jr’s Five je globálny turnaj slávneho brazílskeho útočníka Neymara da Silva Santos Júniora, ktorý oslavuje futbal ako spoločnú vášeň naprieč celým svetom. V minulom roku sa na ihriská postavilo viac ako 100 000 hráčov z 53 krajín. Tento rok sa číslo zapojených zemí zvýšilo na 62 a okrem Neymarovej rodnej Brazílie, Francúzska, Austrálie, Mexika či Japonska, patrí medzi ne po prvý raz aj Slovensko.

V štyroch slovenských mestách sa v priebehu mája a júna odohrajú kvalifikačné turnaje a na bratislavskom finále sa rozhodne o celkových víťazoch. Tí pocestujú na veľké globálne finále do Brazílie a postavia sa proti tímom z celého sveta. V hre nie je iba zisk titulu svetových šampiónov, ale aj možnosť stretnúť sa s Neymarom a postaviť sa v zápase priamo proti nemu na jeho domácej pôde. Na lokálne kvalifikácie sa môžu registrovať tímy (mužské aj zmiešané), v ktorých musí byť minimálne päť a maximálne sedem hráčov vo veku 16 až 25 rokov (v každom tíme sú povolení dvaja hráči, ktorí môžu mať viac ako 25 rokov). Ženský turnaj sa odohrá priamo s národným finále v Bratislave.

Zápasy Neymar Jr’s Five sú rýchle, technické a trvajú intenzívnych desať minút. Hrá sa na malom ihrisku, bez brankára, piati na piatich. Keď jeden tím skóruje, ten druhý prichádza o hráča. Jednoduché. Treba poraziť všetkých!

Dajte dokopy víťaznú zostavu. Brazília a Neymar čakajú na váš tím!

Registrácia na lokálne kvalifikácie sa spúšťa 15. apríla 2018 a nájdete ju na neymarjrsfive.com/sk.

KVALIFIKAČNÉ TURNAJE A FINÁLE NEYMAR JR’S FIVE 2018 NA SLOVENSKU

12. 05. 2018 PREŠOV
13. 05. 2018 BANSKÁ BYSTRICA
19. 05. 2018 ŽILINA
02. 06. 2018 BRATISLAVA
03. 06. 2018 FINÁLE V BRATISLAVE

Tohtoročný turnaj Neymar Jr’s Five bude už tretím v poradí a zatiaľ najväčším. Viac ako 60 krajín zo šiestich kontinentov bude hosťovať kvalifikačné turnaje. Prvé miesto v lokálnom finále zabezpečí tímom letenky do brazílskeho Praia Grande, kde sa 21. júla 2018 v Instituto Projeto Neymar Jr rozhodne o globálnych víťazoch. Úvodný ročník vyhral v roku 2016 tím z Brazílie a minulý rok sa zase kráľmi malého futbalu stali Rumuni.

Pre viac informácií sledujte tiež web redbull.sk/neymar.

Zdroj: TS

Foto: Marcelo maragni, Fabio Piva / Red Bull Content Pool