Nezmeškajte koncertnú udalosť roka! Nezabudnuteľné turné Olympicu štartuje už čoskoro v Martine

Ich hudbu poznajú viaceré generácie na Slovensku aj v Čechách, mnohé ich hity doslova zľudoveli a zanechali tak veľkú stopu, že nepochybne budú v ľuďoch rezonovať aj v budúcnosti.

Nesmrteľná česká rocková legenda Olympic sa môže pýšiť viac než 60-ročnou históriou. Kapela vydala počas svojej dlhej cesty už dokopy 22 štúdiových albumov, navyše je stále aktívna aj v koncertovaní. Líder skupiny Petr Janda nestratil zo svojej charizmy a iskry nič ani po osemdesiatke.

Olympic si získali mimoriadnu popularitu práve vďaka koncepčnej trilógii albumov „Prázdniny na Zemi“ (1980), „Ulice“ (1981) a „Laboratoř“ (1984). Tie sa dočkajú ohromujúceho živého prevedenia počas turné „Olympic Trilogy Tour 2024“, ktoré zavíta do 7 slovenských miest. Toto veľkolepé turné je už doslova za rohom, prvý koncert je na programe už 9. augusta v Martine.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na piesne z týchto troch albumov, ktoré spolu tvoria jedinečnú symfóniu s uceleným kúzlom projektu. A príde aj na úplne najväčšie hity Olympicu, takže, ak ste si ešte nezabezpečili lístky, teraz je ten správny čas. Staňte sa súčasťou tohto jedinečného zážitku! Vstupenky sú exkluzívne v predaji na TicketLIVE.sk.

Termíny Olympic Trilogy Tour 2024:
9.8. Martin, Amfiko
19.9 Bratislava, Stars auditorium
20.9 Trnava, Mestská športová hala
21.9 Trenčín, Mestská športová hala
26.9 Levice, Mestská športová hala
27.9 Banská Bystrica, Športová hala Štiavničky
28.9 Poprad, Aréna Poprad

Táto veľkolepá šou sľubuje nezabudnuteľný zážitok plný dych vyrážajúcich efektov, vizuálnych projekcií a samozrejme tých najlepších skladieb. „Olympic TRILOGY Tour 2024“ je možno posledná možnosť zažiť túto ikonickú trilógiu naživo.

TS