Niall Horan predstavuje svoj debutový album Flicker!

Írsky spevák Niall Horan, ktorý sa preslávil ako člen mimoriadne populárnej kapely One Direction, počas minulého odštartoval sólovú kariéru a zabodoval hneď s dvomi singlami.  Za svoj singlový debut This Town získal vo svete niekoľko platinových ocenení a ešte lepšie sa darilo jeho tohtoročnému hitu Slow Hands.

Ten zaznamenal dovedna viac ako 820 miliónov kombinovaných streamov, stal sa jednotkou v 44 krajinách, na YouTube jeho lyric video prekročilo hranicu 90 miliónov zhliadnutí a podľa mnohých ide o  jeden z najlepších popových songov tohto roku.  Výborne sa darí aj aktuálnemu singlu Too Much To Ask, ktorý predstavil Niall v septembri. Zároveň s ním ohlásil aj vydanie debutového album Flicker, ktorý vychádza už dnes!

Album Flicker okrem už spomínaných úspešných singlov prináša ďalších sedem vydarených songov, pričom deluxe verzia albumu je ešte o tri bonusové piesne bohatšia. Producentsky novinku zastrešil, okrem iných zvučných mien, aj uznávaný Greg Kurstin, ktorý stojí za hitmi Adele, Sie, Ellie Goulding, Becka,  Pink a mnohých ďalších. Sám Niall k albumu nadšene dodal: „ Som na tento album extrémne hrdý. Nahrávať ho bola taká zábava! Všetky tie dlhé dni plné písania piesní, týždne nahrávania s kapelou v štúdiu, neustále zdokonaľovanie zvuku bicích a gitár – zdá sa, že to všetko malo zmysel.“

Fanúšikovia si nový album Flicker budú môcť čoskoro vychutnať aj naživo, nakoľko Niall sa v roku 2018 chystá na veľké svetové turné v rámci ktorého nevynechá Ameriku, Kanadu, Austráliu, Nový Zéland a zavíta aj na starý kontinent.

Niall Horan – Flicker (Deluxe)
https://www.niallhoran.com/
https://www.facebook.com/Niallofficial/

Zdroj: TS