Niekoľko otázok pre kapelu Bell Book and Candle.

Letos bude hlavním hostem na vánočních koncertech kapely KEKS německá kapela Bell Book and Candle Zajímalo mně, jak oni prožívají vánoční čas. 

Jak se vám hraje v předvánoční čas?
Koncerty, které se konají v prosinci, se nás dotýkají tak nějak více, než ty ostatní. Svůj podpis na tom má určitě ta zvláštní prosincová atmosféra. Lidé hledají dárky, připravují vánoce a snaží se, aby právě ty jejich byly nejúžasnější…My je zase chceme potěšit svojí muzikou. Koncerty jsou plné emocí, protože právě v tenhle čas má všechno ještě větší sílu. Naše píseň „Halleluja“, od Leoparda Dojena určitě dojímá mnohé naše posluchače…

BBC

Jak se těšíte na vánoční koncerty s kapelou KEKS?
My osobně se na ty koncerty hodně těšíme! Je to zvláštní, ale hrajeme v České republice poprvé a KEKS vypadají jako hodně příjemní kolegové. Muži s dlouhými vlasy a intrumenty v ruce jsou zásadně pro nás vždycky cool…

Co nabídnete posluchačům?
Nabídneme posluchačům naši hudbu. Budeme hrát a zpívat a povídat. Diváci uslyší mimo jiné také naši hitovku „Rescue Me“, i krátké příhody ze života kapely.

Vaše  největší  vánoční přání?
Aby si všecky lidi navzájem pomáhali a to bez přehlížení se. Aby byli odvážní a stateční, aby šli za tím, co je pro ně osobně důležité. Kdo je vytrvalý a usilovný, může toho hodně dosáhnout. Moji kolegové kývají hlavou a tak se mnou určitě souhlasí.

Na interview odpovidala zpěvačka Jana Groß

Zdroj: Ivana Babková