Nifra na boat party v Bratislave už túto sobotu

Ear-Gasmic pre vás prichystal skvelú párty plavbu na lodi Harmónia, ktorou uzavrie tohtoročnú letnú sezónu. Tešiť sa môžete na skvelú letnú 5 hodinovú párty plavbu po Dunaji, kde sa budeme plaviť z Bratislavy smerom do Čunova a naspäť. O famóznu atmosféru s tou najlepšou trance music sa postará dobre známa headlinerka NIFRA.

Bude to taktiež oslava nášho 15. výročia eventov Ear-Gasmic, ale zároveň aj náš 5. rok v rámci boat party eventov, kde producentka a DJka Nifra u nás na lodi vystúpi už po 5. krát po sebe v rámci exkluzívneho 4 hodinového setu aký bežne inde nezažijete s množstvom úplne nových, ale i starších skladieb vrátane emotívnych songov, ktoré navodia tu správnu atmosféru pri západe slnka.

Nifra vystupuje pravidelne po celom svete a je čoraz častejšie obsadzovaná na mainstage rôznych festivalov či indoor eventov. Tento aj minulý rok ste ju mohli zažiť taktiež na svetovo známom festivale Tomorrowland v Belgicku. Sme hrdí, že ju môžeme opäť priniesť aj domov na Slovensko, priamo na našu boat party.

O kvalitný úvodný warm-up set (počas nalodenia sa, ale aj počas prvej hodiny plavby) sa postará producent a DJ Luigi di Mare z Českej republiky, ktorého na našom evente predstavíme úplne po prvýkrát.

Už túto sobotu sa tak tešte na plavbu, ktorá bude pri západe slnka plná melódií, vokálov a nekončiacej energie! Posledné vstupenky sú dostupné v predajnej sieti www.predpredaj.sk

TS