Nik Tendo vydáva videoklip ku svojmu najúspešnejšiemu singlu z debutového albumu!

Jeden z aktuálne najvýraznejších českých rapperov Nik Tendo vydáva singel a videoklip Sedm, na ktorom spolupracoval s rapperom Hasanom. Singel pochádza z debutového albumu 7, ktorý vyšiel v júni tohto roku pod značkou Milion+ a je emocionálnou spoveďou so žánrovým presahom.

Videoklip zľahka nadväzuje na predchádzajúci videosingel Hvězdy, ktorý si na YouTube pripísal viac ako 2 milióny vzhliadnutí. Réžie sa ujal osvedčený Petr Simon a v hlavnej role môžeme opäť vidieť mladú herečku a modelku Terezu Valtovou.

Napriek tomu že Nik Tendo patrí k služobne najmladším zástupcom značky Milion+, veľmi rýchlo si dokázal vydobyť silnú pozíciu na českej hudobnej scéne. Album 7 otvorene reflektuje jeho životné skúsenosti, sklamanie v láske, cestu za úspechom, rovnako ako obyčajnú túžbu baviť sa. Na albume hosťujú výrazné mená českého rapu, akými sú napríklad Yzomandias, Viktor Sheen, Calin, Decky, Karlo alebo slovenské duo Nerieš. Počas celého albumu sa Nik Tendo neobmedzuje mantinelmi rapu, ale prináša pestrú paletu nálad a melódií. Album 7 ho ako umelca predstavuje v tej najlepšej forme.

Krst albumov „7“ a „Sbohem Roxano“ od Yzomandias bude už tento piatok 19. 10. v pražskom SaSaZu. Vstupenky na https://bit.ly/2OY4WXK.

Nik Tendo feat. Hasan – Sedm
Autori: Dominik Citta, Radek Chrástecký, Josef Andreas
ISRC: CZUM71800095
(P) 2018 Milion+ Ent., distributed by Universal Music

https://milionplus.cz
https://www.facebook.com/goldcigo
https://www.instagram.com/goldcigo

Zdroj: UM