Nika Barlak vydala singel „Posledná noc“, ktorý si neprehráš iba raz !

Speváčka a hlasová koučka Nika Barlak, ktorá minulý rok získala cenu Najúspešnejšieho mladého autora do 25 rokov, prichádza s novým singlom „Posledná noc“.

„Pieseň som napísala počas večera plného napätia. Bol to horúci večer, ktorý nás oboch pálil a zároveň odpájal. Vedela som, že sme sa opäť ocitli tam, kde sme nemali byť. Pieseň mala pravdu, bola to naša ,,Posledná noc. :) “  Tento nový singel sľubuje hudobný zážitok a ukazuje, že Nika Barlak je speváčka, ktorá sa nebojí skúšať nové veci a prekvapovať svojich fanúšikov.

„Keď som prišla do štúdia, moje klavírne demo malo úplne inú náladu. Producent Esso okamžite začal skladať groove, ktorý nás preniesol úplne inam. Všimla som si, že sa mi začal meniť spevácky výraz a môj spev nabral inú farbu ! Doteraz nechápem, že z môjho klavírneho dema vznikol takýto energický song !“ hovorí Nika.

,,Nika priniesla chytľavú melódiu so skvelým textom. Cítil som, že to chce ale poriadnu dávku energie. Myslím, že sa nám spolupráca podarila nad očakávania a reakcie poslucháčov sú úplne jasné. Pieseň si pýtajú do rádií, tak uvidíme, či sa nám to podarí ! :)” : vyjadril sa producent Emil Esso Smoliga.

O mix a master sa postaral Jan Zborovjan (Audio Wizzards).
Oficiálne Lyric Video : Kamera Matej Koreň, Strih : Lucius Szikora & Nika Barlak

Nika je známa aj z pôsobenia v acapella skupine For You, kde spievala päť rokov. Teraz sa naplno venuje vlastnému projektu s pianom pod svojim menom, a okrem toho ju môžete vidieť na pódiu s kapelou The Showtime Band spolu so spevákom Matejom Koreňom.

Facebook : https://www.facebook.com/nikabarlak/
Instagram : https://www.instagram.com/nikabarlak/
Youtube : Nika Barlak – Posledná noc (Official Lyric Video)

TS