No Identity: 16. októbra v Radosti!

Októbrové NO IDENTITY má po roku podtitul Funez B day party. Je zase o rok krajší a to si zaslúži poriadnu oslavu. Po prvý krát  sa u nás za mix postaví zástupkyňa nežného pohlavia.

U našich západných susedov dobre známa djane a producentka K.SANDRA, ktorá si v Bratislave odkrúti svoju premiéru. Táto talentovaná slečna sa venuje djingu už od svojich 14-tich rokov a za tú dobu toho stihla fakt veľa. Má za sebou množstvo účinkovaní po známych českých kluboch ako napríklad Touster, Cross alebo Roxy. Predstavila sa na festivaloch Open Air Festival alebo Mácháč a svoj set odohrala aj na halovke Apokalypsa.

V rokoch 2012-2013 bola rezidentkou nemeckého rádia minimalstation.de, kde sa jej sety tešili pozitívnym ohlasom. Medzi jej úspechy patrí tiež spolupráca s Ibiza Elite Element production na svetovo známom rádiu Ibiza Global radio. Momentálne sa naplno venuje produkcii v nemeckom Mníchove, čoho je dôkazom podarená EPčka – System, ktorá jej vyšla v týchto dňoch. O support sa postarajú chalani v našich končinách dobre známi. Talentovaný dj a producent AAMON, člen techhouse.sk crew DENNIS a samozrejme nebudú chýbať ani PHILIP TP a oslávenec FUNEZ, ktorý si to rozdá v b2b sete s CHRIS PEROM pod novým projektom s názvom SUPERDOTADOS.

No Identity 16.10.2015

Zdroj: No Identity