NO IDENTITY: 21. februára v Radosti!

Ani sa to nezdá, ale 29.1.2015 je presne rok od vtedy, čo sme odštartovali v bratislavskej Radosti klubovku NO IDENTITY.

Od tohto dátumu sa usilovane snažíme, aby sme vybrali vždy hosťa, ktorý zaujal nielen nás, ale aby bol taktiež zaujímavý aj pre Vás clubberov na ktorých to všetko „stojí“. V roku 2015 nemienime poľaviť, ba práve naopak, budeme sa snažiť posunúť laťku ešte o niečo vyššie.

Hneď prvý tohtoročný diel sa teda bude niesť v duchu osláv prvého výročia od vzniku tejto noci. Naše pozvanie prijal náš další hosť z pražského bookingu CODE, ADAM CLOUD.
Adam sa pohybuje na scéne od roku 2000 a je jedným z popredných predstaviteľov novej djskej generácie v českej republike. Dokazuje to aj jeho časté pôsobenie na partys po boku svetových mien. Jeho sety sa vyznačujú zvukom hutného pulzujúceho tech-houseu s prvkami deepu a techna. Sú prepracované a majú vždy určitý vývoj. S veľkého množstva aktivít ktorým sa Adam venuje, vypichneme jeho rezidentúru v klube Touster, zo svojou nocou ,,Techno animals´´ priniesol mená ako Luigi Madona alebo Hollen, takisto maďarského Hot X-a a veľa ďalších. Aktuálne sa na plno venuje projektu CODE, s ktorým so svojimi kolegami žnú úspechy po celej českej republike.

Koncom minulého roka dostali možnosť zostaviť vlastný stage na brnenskej halovke Apokalypsa, alebo na festivale Let It Roll kde si prirodzene zahral aj Adam. Samozrejme, že v tom Adama nenecháme samého:) Doplnia ho rezidenti PHILIP TP a FUNEZ.

flayer

Zdroj: NO IDENTITY