NO NAME pridávajú ďalšie koncerty úspešného Acoustic Tour v Bratislave a v Košiciach!

Skupina NO NAME valcuje megaúspešným akustickým turné Českú a Slovenskú republiku! Pre obrovský záujem fanúšikov a vypredané turné pridali chalani k 19-tim koncertom NO NAME Acoustic Tour 2014 ďalšie dva v Bratislave a v Košiciach!

Fanúšikovia NO NAME sa môžu tešiť na jedinečný akustický koncert s  hitmi „Čím to je“, „Ty a tvoja sestra“, „Hľadám“, „Žily“ 23. januára 2015 v Bratislave a 7. marca 2015 v Košiciach. Kapela získala nedávno v Českej republike už siedmeho Slávika bez hraníc a pre fanúšikov chystá na budúci rok nový singel aj album!

Skupina NO NAME pridáva ďalšie koncerty v rámci úspešného akustického turné po Slovensku aj Česku! Fanúšikovia viacnásobne oceneného „Slávika bez hraníc“ si budú môcť aj v novom roku vychutnať akustické verzie hitov skupiny NO NAME na koncertoch v Bratislave a v Košiciach. Chalani z NO NAME sa z úspechu turné tešia.

koncert

„Je to úžasný pocit vypredať turné, presne po tom sme túžili, keď sme sa rozhodli, že raz budeme slávna kapela. Vyzerá, že nám to vyšlo. Dramaturgia koncertov je zvolená tak, aby sme prešli od našich začiatkov až po súčasnosť. Je jasné, že ľudia chodia kvôli hitom, ale dnes je to už jedno, naše piesne zľudoveli a našťastie nezáleží na tom, či hráme doma alebo v Karlových Varoch.“ Uviedol s radosťou líder kapely Igor Timko.

Publikum čakajú ďalšie jedinečné koncerty s najväčšími hitmi ako Čím to je“, „Ty a tvoja sestra“, „Hľadám“, „Žily“ a množstvom ďalších skladieb. Profesionálni hudobníci z NO NAME zahrajú fanúšikom v jedinečných aranžmánoch 23. januára 2015 v Bratislave a 7. marca 2015 v Košiciach.

“Je to predsa len niečo iné, ako naše verzie piesní poznali doteraz. No musím pochváliť chlapcov. Pretože tým, že sme takmer všetci vzdelaní hudobníci , nám to rozšírilo možnosti ako pracovať s aranžom, s melódiou a všeobecne s verziami piesní. Na koncertoch sa cítime uvoľnení a neskrývame nadšenie z tohto projektu.“ Vysvetlil Igor Timko.

No_Name_03

Hudobnú tvorbu skupiny NO NAME nedávno ohodnotili fanúšikovia aj v ankete Český Slávik, kde kapela po siedmykrát zvíťazila v kategórii Slávik bez hraníc.

„Táto kategória od samého vzniku zatiaľ nemá iného víťaza, takže dominujeme. Treba však povedať, že sme u našich susedov často, preto je naša hudba v Česku vnímaná intenzívne. Je to lichotivé, že ľudia sú ochotní na nejaký hlasovací lístok napísať naše meno. Je to siedmy zlatý Slávik.“ Teší sa NO NAME Igor Timko.

Kapela NO NAME stíha popri akustickom turné v Českej aj Slovenskej republike nahrávať nové skladby a chystať album. Ochutnávku pripravovaného albumu predstaví skupina NO NAME slovenským aj českým  poslucháčom už začiatkom budúceho roka v podobe nového singlu.  Nenechajte si ujsť najväčšie hity skupiny NO NAME v akustickom prevedení, vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal. https://www.ticketportal.sk/fulltext.aspx?search=no%20name

NO NAME Acoustic Tour 2014
13.12. Karlovy Vary
14.12. Český Těšín
15.12. Zlín
16.12 Trenčín Piano Club
17.12. Bratislava Ateliér Babylon
21.12. Košice Spoločenský pavilón

NO NAME Acoustic Tour 2015
27.1. Bratislava Ateliér Babylon
7.3.  Košice Spoločenský pavilón

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: archív No Name