Noc reklamožroutů 2014 už budúci týždeň!

V nejnovější kolekci PlayStation Noc reklamožroutů 2014 je vybráno přes 300 reklam z více než 50 zemí světa. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy nám dobře známé i naprosto neznámé světové značky, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné.

Některé reklamy mají rozpočet větší než běžný český film (video Cartier), jiné sází na světové celebrity (video Got Milk), další útočí na emoce (video Peugeot) a většina je prostě zábavná (video Carlton).

https://www.youtube.com/watch?v=ggEE8YCa_RY

Do letošní kolekce nominovala tři české zástupce Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace AČRA MK na základě výsledků mezinárodní soutěže kreativity v reklamě Zlatá pecka. Jsou to reklamy na Škodu, Staropramen a T-Mobile.

Reklamní show PlayStation Noc reklamožroutů 2014 není jen o promítání reklam. Pro koho bude 5 hodin sezení příliš, ten si může odskočit z kinosálů do foyer, kde bude probíhat párty s barmanskou show a stánky partnerů budou nabízet nejrůznější produkty. A navíc jsou naplánovány 3 desetiminutové přestávky, takže se každý může protáhnout a občerstvit, aniž by přišel o jediný spot.

PlayStation Noc reklamožroutů 2014 proběhne V Praze ve středu 26. března 2014 v Premiere Cinemas Praha Hostivař. O týden později, 2. dubna 2014, se tour přesune do Brna, kde se poprvé bude konat v kině Scala.  Další středu, tedy 9. dubna 2014, budu mít reklamožrouti olomouckou premiéru v Premiere Cinemas Olomouc. Vstupenky lze zakoupit online přes Ticketpro, Ticketportal nebo pomocí SMS přes portál SMS Ticket. Vstupenky lze samozřejmě také koupit v místech konání reklamní show.

PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ 2014
26.3. Praha – Premiere Cinemas Praha Hostivař
2.4.    Brno – Univerzitní kino Scala
9.4.    Olomouc – Premiere Cinemas Olomouc

Noc reklamožroutů je světová reklamní show s dlouholetou tradicí. Její zakladatel Jean-Marie Boursicot ji poprvé představil v roce 1981 a z rodné Francie se velmi rychle rozšířila do zbytku světa. Každý rok navštíví show více než 300.000 reklamožroutů, kteří se seznámí s nejnovějšími reklamními trendy z různých koutů světa. Noc reklamožroutů se nemusí podřizovat televizní cenzuře, alkohol, cigarety nebo sex zde nejsou zakázány.

Oficiální stránky: www.reklamozrouti.cz
Oficiální Facebook: www.facebook.com/nocreklamozroutu

https://www.youtube.com/watch?v=lpOeHnotqDQ

https://www.youtube.com/watch?v=F6U27hCvJGA

https://www.youtube.com/watch?v=-nti5LKlzSo

NR2014 vizual

Zdroj: Noc reklamožroutů 201