Noc Take Control privezie už sobotu 13.1. britského producenta Skepticala!

Letos v lednu si připomínáme 12 let od vydání první noci Take Control, na které vystoupili světoví producenti a stěžejní jména alternativního proudu drum & bassu ale i nové talenty.

Na historicky prvním díle Take Control, tehdy v pražském Abatonu, vystoupila Noisia. Kultovní noc pokračovala až do roku 2011. Od té doby si speciální stage Take Control mohli fanoušci vychutnat pravidelně také na festivalu Let It Roll. Start letošního roku se tak neobejde bez tohoto speciálního večera, který přiveze britského zástupce labelů Exit Records, Metalheadz a 1985 Music – producenta Skepticala. Tento nevšední zážitek vypukne již v sobotu 13. ledna 2018!

SKEPTICAL, vlastním jménem Ashley Tindall, je britský producent a velký objev z roku 2011, oceněný v loňském roce jako Nejlepší alternativní umělec v anketě Drum & Bass Awards. Skeptical má na svém kontě poměrně hodně skladeb. Oblíbený producent vystupuje v posledních letech ve všech úspěšných klubech a festivalech po celém světě. Jeho sety a energii během hraní si fanoušci doslova zamilovali! S djingem začal již v devadesátých letech ještě jako teenager, kdy začal hrát v místních klubech. Fanoušci si jistě budou pamatovat skvělé EP Blue Eyes na Ingredients Records, které vyšlo v roce 2011. Od té doby jeho skladby vycházejí na nejrespektovanějších labelech jako jsou Exit Records, Critical, Commercial Suicide a řada dalších. V loňském roce získal také již zmiňované prestižní ocenění v anketě Drum & Bass Awards. Jeho energii si fanoušci naživo užijí již v sobotu 13. ledna v rámci večera Take Control.

Tato drum & bassová noc nabídne i další skvělá djská esa! V rámci noci vystoupí Far Horizon, Double You, Mellifera, Higround a Poly-V.

♫ LINE UP ♫

SKEPTICAL (UK – Metalheadz, Exit, 1985 Music)
Far Horizon (Strom Club Residents)
Double You (Storm Club Resident)
Mellifera (Storm Club Resident, BasSistaz)
Higround (Bass Drop, NoCure)
Poly-V

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤
VSTUPENKY: Předprodej
FACEBOOK: Předprodej

Zdroj: Storm Club Prague