Nonstop Rádio je o vás a je tu pre vás! Dávame priestor naozaj každému.

Dalo by sa povedať, že rádio NONSTOP je ešte „v plienkach“, ale ste to práve vy – poslucháči a prispievatelia, ktorí ho staviate na nohy. Obrazne by sme mohli povedať,  že NONSTOP rádio už nechodí po štyroch, stavia sa na dve a už netreba tak často meniť plienky. To všetko práve vďaka vám, pretože NONSTOP rádio je o vás a je tu pre vás!

Nie je to tak dávno, kedy sme zahájili plnú prevádzku vysielania a plnú prevádzku webu rádia. Od októbra 2013 zhruba do nového roka prebiehalo všetko na testovacej báze, kedy sme budovali systém tak, aby čo najlepšie fungoval pre vaše pohodlie. Ako bolo spomenuté, niečo po Novom roku sme zahájili plnú prevádzku a za túto krátku dobu sa veľmi tešíme na kvantum vašich námetov, príspevkov, ale aj na hudbu a CD, ktoré ste nám poslali a ktoré ochotne radíme do vysielania.

NONSTOP rádiu netreba vravieť, ani pripomínať, aké úsilie stojí za vytvorením niečoho, nech už to je hudba, články, maľby, videá, fotografie a podobne. Nie je žiadny dôvod na to, aby sme nejaký príspevok vynechali. K uľahčeniu komunikácie medzi nami, zhrnuli sme niektoré základné informácie k tomu, aby ste mali prehľad o tom, čo všetko treba priložiť k vašim príspevkom, aby boli zverejnené, prípadne zaradené do vysielania čo najskôr.

Ako to už býva, za krátku dobu pôsobenia sme sa nevyhli a ani sme sa nemohli vyhnúť negatívnym ohlasom. Týmto by sme chceli povedať to, že nemôžeme vyhovieť tým jednotlivcom alebo skupinám, ktorí sa nestotožňujú s našim poslaním a víziami a žiadajú scestne niečo úplne iné.

Pri príležitosti písania týchto textov, zverejňujeme aj fotografie, ktoré zobrazujú akýsi časový harmonogram rozvoja rádia NONSTOP. Veríme, že vďaka vašej aktivite bude rádio naďalej rozkvitať a takýchto fotografií pribúdať ;)

Zdroj: Nonstop rádio