Norský talent Hanne Kolstø na Sázavasfe!

Festival, který má tradici. Festival, který má stále co říct. Festival, který slibuje, že bude ještě více fresh – představuje dalšího interpreta. Hledáme talenty a jednoho prvního jsme pro vás našli také tento rok – norskou ceněnou hvězdu s charakteristickým hlasem HANE KOLSTø. Letní Sázavafest, který se koná od 1. do 3. srpna 2013, se vrátil zpět k řece Sázavě. Novým místem je krásný zámecký lesopark ve Světlé nad Sázavou.

HANE KOLSTø je jednou z nejžádanějších zpěvaček a hudebních skladatelek v Norsku. Na letošním Sázavafestu vás vtáhne do do svého filosofického světa s prvky islandské kultury. Naplno si tak budete moc užít její unikátní hlas, inteligentní texty se smyslem pro melodii a zamyšlení. HANNE je velmi aktivní, za poslední čtyři roky poslala do světa celkem šest alb.

Její hudba je průřezem devadesátkového soundu a trip-hopu, vzniká z několika syntetizátorů dávajících dohromady beaty, akustické kytary a skvělý hlas. Inspirací při tvorbě songů jsou pro Hanne vyhlášení umělci jako Depeche Mode nebo Björk. Minulý rok odjela Hanne úspěšné turné po Německu a USA. První víkend v srpnu ji představíme na Sáazavafestu ve Světlé nad Sázavou, zajisté nás o svých kvalitách nebude muset přesvědčovat.

 

Informace o vstupenkách: Do 19. února můžete koupit vstupenku za cenu 550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest konající se v kouzelném zámeckém lesoparku a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu.

Zdroj: Sázavafest