Nová kapela Ally odpremiérovala nový klip a pripravuje album.

Slovo Ally v angličtine neznamená len priateľ, alebo spojenec, ale volá sa tak aj celkom nová skupina založená štvoricou muzikantov z Košíc a Prešova. Toto kvarteto tvoria spevák Gogo, basgitarista Springo, gitarista Andy a bubeník Dušky.

Ally je o hudbe a priateľstve a to je presne to, čo sme vždy chceli. Hráme hudbu, ktorá nás baví a napĺňa. Vychádzame z podobnej hudby na akej sme vyrástli a ktorá nás neopísateľným spôsobom ovplyvnila a zároveň inšpirovala“, vraví Gogo.

Novú pieseň Puppet natočili s hudobníkom a producentom Martinom Migašom v jeho prešovskom štúdiu Umpax. Spevák o novinke prezradil: „Puppet znamená bábka, inými slovami zmanipulovaný človek. Reflektuje náš vnútorný pocit a náš pohľad na to, čo sa deje v tomto svete. Gitary nám nahral Ľubo Petruška z Chiki Liki tu – a za čo sme mu nesmierne vďační. Ľubo svojou hrou doplnil chýbajúci kúsok mozaiky a vytvoril tak dokonalý obraz toho, čo sme tým chceli povedať. Na bicích v nej hrá Stano Geci z Bardejova. Naša veľká vďaka patrí aj Tomášovi Lazorikovi, dvornému fotografovi za nádherné fotky.“

Klip ku skladbe Puppet mal svoju premiéru v stredu 13. 12. 2017 a kapela ho nakrútila so svojim dobrým priateľom Lacom Rychtarikom . Táto etapa sa dá považovať za štart Ally, pretože už v januári sa táto partička opäť zavrie do štúdia a pripraví ďalšie piesne a tie postupne skompletizuje do albumu. Kedy sa môžu fanúšikovia tešiť na CD a turné? „Nebudeme si dávať žiadne deadline, záväzné termíny. Nestaviame si žiadne vzdušné zámky, sme realisti. Ally je celé plné očakávaní a prekvapení. Pre nás i fanúšikov…“ hovorí Gogo, ktorý nesľubuje viac, ako môže splniť.

Zdroj: Natália Novotná
Foto: Tomáš Lazorík