Nová klubová noc Skytech už tento piatok v Duplexe.

V pátek 13.12 2013 odstartuje poprvé v pražském klubu Duplex nová klubová noc pro sofistikované klubové publikum pod názvem – SKYYTECH,  v produkci týmu Lavo Productions, který se mimo jiné stará o nejpopulárnější klubový koncept u nás Wonderland.

Skytech je nocí dunivých techno rytmů, chytlavých tech-funk melodií a tech-housových basů, které roztančí každou živou duši, a nejen sofistikované publikum. Po celý večer vás budou provázet novodobé djské  špičky současné taneční scény v ČR.

pompeiy

V 5 ti hodinového exkluzivním setu se představí zástupce proslulého světového labelu Neptuun City Records, dj a producent Pompeiy, jehož produkce je velice žádána zahraničními djs a fanoušky, kteří si oblíbili jeho osobitý styl. Speciálním hostem noci Skytech bude velice oblíbený a zvučný dj Subgate, jehož specifický výběr skladeb láka publikum ze všech krajů a je velice žádán na velkých akcích jako Apokalypsa, kde vystoupil po boku světových djs, jako Carl Cox.

mix_3

Těšit se tak můžeme na profesionální vystoupení umělců, kteří se značně podílejí na utváření taneční scény u nás, ale i v zahraničí. Noc plná pozitivní energie, krásných sexy tanečnic, dekorace a skvělé show, to vše a více vás čeká v pátek 13.12 2013 v pražském klubu Duplex na párty Skytech. Start akce je ve 22.00, vstupenky na místě za 250 Kč a 490 Kč VIP. Oficiální afterparty v legendárním pražském klubu Studio 54.

https://www.facebook.com/skytechprague

skytech_poster_2

Zdroj: Syktech