Nová rozprávka v MDPOH.

Minulý rok v marci pripravilo Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava pre svojich malých návštevníkov rozprávku Tri prasiatka, ktorá sa i po roku uvádzania neustále teší veľkej obľube divákov.

O týždeň si môžete pozrieť ďalšiu rozprávkovú premiéru Mestského divadla, tentokrát inšpirovanou knihou Jána Uličianskeho – Čáry, Máry, Fuk alebo Kúzelnícka rozprávka.

V nej spoznáte kúzelnícku rodinku – otca Čáry (Dano Junas), mamu Máry (Danica Matúšová/Mariana Pružinská) a syna Fuk (Miroslav Mihálek/Simon Fico), ktorí zažívajú krízu. Nemajú peniaze, magickú debnu a ani divákov. Zháňanie dôležitej rekvizity im prinesie do cesty rôzne dobrodružstvá. Prídu o bieleho králika a nešťastnou náhodou sa Fuk stane neviditeľným. Nie je to však až také nešťastie ako sa zdalo. Práve jeho neviditeľnosť im pomôže vyriešiť všetky problémy. A či sa stanú úspešnými kúzelníkmi? To zistíte vo veselej pesničkovej rozprávky. A ako prezradil predstaviteľ postavy otca Čáry – Dano Junas: „Súčasťou predstavenia budú aj kúzelnícke triky.“

Zdroj: DPOH