Nová skladba IMT Smile vznikla v Kalifornii.

Kapela IMT Smile, ktorá ako jediná slovenská skupina vypredala košickú Steel arénu i bratislavskú Inchebu, prichádza s novým singlom. Pieseň nesie názov Cesty II. triedy a už teraz si ju môžete vypočuť na Deezeri, kde je momentálne najpočúvanejšou skladbou.

Ivan Tásler sa nikdy netajil tým, že okrem hudby, je jeho koníčkom aj cestovanie. Po Austrálii prišla na rad aj Amerika, konkrétne Kalifornia, ktorá je známa svojou uvoľnenou atmosférou.

Ivan Tasler & IMT Smile-photo 1 (by Lenka Imrichova)

„Miesta ako Venice Beach či San Francisco ma úplne dostali. A v piesni Cesty II. triedy je trochu Ameriky aj počuť. Okrem už klasického guitalele sme v nahrávke použili aj banjo či steel guitar,“ prezradil o novej skladbe Ivan Tásler.

Chytľavý text piesne, v ktorej sa spieva: „Dá sa to zniesť, stratený v čiarach ciest. Zniesť sa to dá, napriek pár nehodám. Zvalený strom, prejdený pes, stopárka v hore hore bez. Hory ňou horia tiež. Dá sa to zniesť, lebo vieš, stále je dosť iných ciest,“ napísal dvorný textár IMT Smile, Vlado Krausz. Skupina ku skladbe čoskoro predstaví aj videoklip. Ten sa bude nakrúcať tento týždeň.

IMT Smile-No. 1 Deezer TOP 100

Ivan Tásler & IMT Smile – Cesty II. triedy
https://www.deezer.com/album/7952090

Facebook IMT Smile
https://www.facebook.com/pages/IMT-SMILE/141239721276?fref=ts

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Lenka Imrichová