Nové CD „Paci pac deťom“ pokrstil pes Festík veľmi netradične – granulami!

Nefalšovaná detská radosť a fantastická zábava! Na poslednom koncerte Paci Pac v tomto roku vládla úžasná atmosféra! Umelecká dvojica, ktorá tvorí  pre deti, na ňom predstavila svoje nové CD „Paci Pac deťom“ s podtitulom Pesničky Petra, Beáty a Vaša.

Netradičný album, na ktorom sú 30-ročné pesničky  Petra Nagya, Vaša Patejdla a Beáty Dubasovej v modernom prevedení, na koncerte pokrstil naozaj originálne – granulami – pes Festík. Ten je maskotom najveselšieho detského festivalu s rovnakým menom, ktorý bude v máji budúceho roka v Bratislave. Paci Pac zaspievali aj pesničku „Pes a mačka“ z nového CD a s radosťou skonštatovali, že sa deťom páči. Veria, že na Festíku si deti budú všetky novinky spievať spolu s nimi. 

Dvojica Paci Pac potešila v nedeľu najmenšie deti a ich rodičov posledným tohtoročným koncertom spojeným s krstom nového CD „Paci Pac deťom“. Malí návštevníci boli so stretnutia so svojimi obľúbenými spevákmi nadšení a ešte viac ich potešilo, že na podujatí stretli aj psíka Festíka. Ten totiž nové CD krstil a to vskutku netradične – granulami.

„Dnes sme spievali náš klasický repertoár, no pridali sme doň aj jednu pesničku z nového CD s názvom „Pes a mačka“. Deťom sa páčila, videli sme, že ju poznajú, spievali si ju s nami. Je to pesnička detstva ich rodičov a zjavne im ju zvyknú spievať,“ teší sa Adriana Pešinová alias Paci.

„Momentálne je to naša najúspešnejšia pesnička na youtube,“ dopĺňa ju Mário Praženec alias Pac.

Na CD-čku „Paci Pac deťom“ sú totiž 30-ročné hity Petra Nagya, Vaša Patejdla a Beáty Dubasovej, ktorým Paci Pac vdýchli nový život a upravili ich do takej podoby, aby oslovila súčasné deti. Koncert spojený s krstom CD prilákal do Shopping Palace Zlaté piesky stovky detí s rodičmi.

„Bolo to super, tešíme sa, že prišlo toľko ľudí! Bol to náš posledný koncert v tomto roku. Teraz načerpáme nové sily, pretože v roku 2018 máme veľa plánov,“ vraví Mário Praženec.

„Od januára budeme na koncertoch spievať predovšetkým tieto novinky z CD. Verím, že do mája, kým bude festival Festík, na ktorom tiež vystúpime, sa ich deti naučia a budú ich už spievať spolu s nami,“ vysvetľuje Adriana Pešinová.

Festík bude veľkým multižánrovým podujatím pod holým nebom. Vystúpia na ňom všetci populárni umelci tvoriaci pre deti. Uskutoční sa na otvorenom priestranstve v areáli Incheba Parku 26-ho a 27-ho mája 2018. Krst CD-čka ukázal, že maskota festivalu – psíka Festíka – vybrali organizátori naozaj dobre. Deti sa s ním nadšene hrali aj fotili.

„Deti na Festíka reagovali veľmi pozitívne. Páči sa im, je to veľmi milá postavička a vyzerá to tak, že je medzi nimi stále obľúbenejší. Spojenie krstu CD s promom festivalu sa ukázalo ako dobrý nápad. Paci Pac majú veľký potenciál a my sme naozaj radi, že na Festíku budú vystupovať so svojou novou šou,“ uzatvára ambasádorka „Festíka“ Katarína Šebestová z agentúry Evency.

Špeciálny vianočný balíček s CD-čkom „Paci Pac deťom“ a lístkom na Festík sa dá kúpiť v sieti Predpredaj.sk

Zdroj: TS