Nové číslo Pařátu už budúci týždeň!

S pravidelnou periodicitou vychádza nové číslo metalového magazínu Pařát a jeho súčasťou je tentokrát nový album kapely SCENERY, máte sa na čo tešiť!

Ak ste si mysleli, že predchádzajúce nahrávky SCENERY bolo zložité na počúvanie a zaradiť ich bolo pomerne ťažké, určite ste ešte nepočuli ich „Metal Confusion“! Vo vnútri nového čísla Pařátu nájdete aj informácie o ich dávnej kapele SECTION BRAIN, spoločne sa vydáme po stopách „doomovej bašty na severnej Morave v 90. rokoch“ a priblížime Vám porevolučné metalové nadšenie v Československu.

V novom čísle tiež štartuje vyčerpávajúci seriál o Asmodeus, HEAVING EARTH Vás zoznámi s tým, ako sa dostať na dlhé Európske turné s IMMOLATION a MARDUK a rovnako Vám prezradia mnoho zaujímavých historiek zo zákulisia.

Pozriete sa s nami do tajomného sveta DRUDKH a dlho sme sa rozprávali so zakladateľmi NOKTURNAL MORTUM, s TIAMAT, ENSLAVED, OBSCENITY, DORDEDUH a mnohými ďalšími, takže Vás čaká dlhé čítanie.

Do nového kabátu se prezliekla nie len titulná strana, ale aj časť grafiky vo vnútri Pařátu! A to všetko za klasicky nehoráznych 99 Kč vrátane poštovného!

Budeme radi, ak pre vás Pařát nebude len časopisom na jedno prečítanie, ale tiež studnicou nadčasových informácií naprieč metalovými sub-žánrami. To všetko v príjemnej grafike s bonusovými darčekmi! My tým všetkým totiž žijeme!

Zdroj: Pařát, Sjekellka