Nové video od Thirty Seconds to Mars je o silných emóciách, novinku predstavia i v Bratislave!

Celosvetovo uznávaná kapela Thirty Seconds To Mars aktuálne v rámci svojho turné brázdi Ameriku. Hudobné trio na čele s Jaredom Letom však ani v týchto chvíľach nezaháľa a svojich verných zásobujú novou produkciou. Fanúšikom zasielajú silný odkaz v podobe videoklipu k piesni Rescue Me.

Videoklip nabitý silnými emóciami zobrazuje rovnosť a rozdielnosť zároveň . Tváre ľudí rôznych národností vyjadrujúcu bolesť, či smútok sa za spevu Jareda Leta o viere a záchrane menia na oslobodené a plné života. „Nech urobíš čokoľvek, nikdy nestrať svoju vieru,“ vyzýva spevák v piesni Rescue Me, ktorou chce do sveta vykričať svoje emócie.

Uvedená skladba pochádza z najnovšieho albumu America, ktorý uzrel svetlo božie na jar tohto roka. Pod jeho zrodom sa výrazne podpísal Jared Leto. Ide o piaty štúdiový album, ktorý vyšiel po päťročnej prestávke Thirty Seconds to Mars a má viac bookletov, ktoré ho charakterizujú. Dokonca každý fanúšik dostal jedinečnú možnosť získať album s bookletom písaným vlastnými slovami. „Tieto zoznamy slov môžu pobaviť aj provokovať. No ako celok dávajú zmysel kultúre, ktorej sme súčasťou a dobe, v ktorej žijeme,“ hovorí charizmatický frontman skupiny Thirty Seconds to Mars.

Live verziu singlu Rescue Me, ktorá je rovnako nabitá silnými emóciami ako videoklip, a zažiť na vlastnej koži silnú atmosféru koncertov tejto americkej skupiny, ktorú kritici prirovnávajú k legendám ako U2 či The Cure, budú môcť koncom leta aj slovenskí fanúšikovia Thirty Seconds to Mars.

Skupina, ktorá získala mnoho hudobných ocenení a podaril sa jej aj zápis v Guinnessovej knihe rekordov za najdlhšie trvajúcu koncertnú šnúru, keď počas dvoch rokov odohrala 309 koncertov, sa chystá aj na Slovensko. V piatok 31. augusta sa Zimný štadión O. Nepelu rozozvučí legendárnymi skladbami, ale aj najnovšími hitmi a koncertom nabitým energiou predstaví najnovší album i slovenskému publiku.

 THIRTY SECONDS TO MARS
 31. AUGUST 2018 / Zimný štadión O. Nepelu (Bratislava)
Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal

Thirty Seconds to Mars online na:
https://www.thirtysecondstomars.com/
https://www.facebook.com/thirtysecondstomars/
https://twitter.com/30SECONDSTOMARS
https://www.instagram.com/30secondstomars/
https://www.youtube.com/user/30SecondsToMarsVEVO

 Zdroj: TS